Menu Premium
Loading...

EvdWL over Redfall met 30 fps, Diablo 4 & PlayStation State of Play

14/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het traditionele digitaal uitzwaaien van de afgelopen werkweek staat keihard op jouw beeldscherm. Zodat je lekker het weekend in kan gaan. Een weekend met hopelijk het begin van een zonnige periode. We hebben we het hier natuurlijk over EvdWL. De talkshow waarin al het belangrijkste nieuws en de hardste roddels van de afgelopen week samen met de chat wordt doorgenomen. Ook deze week zwiepte de industrie veel nieuws de ether in. Soms betrof het leuk nieuws, soms nieuws waar we wat minder blij van werden. Leuk was bijvoorbeeld het nieuws Diablo 4 bakken met content gaat krijgen, ook na de launch. Minder leuk of beter gezegd uitermate pijnlijk was de bekendmaking dat Redfall straks door de bezitters van een Xbox Series X of S op maximaal 30 fps gespeeld kon worden. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 14 maart 2023.

Xbox slaat een modderfiguur met Redfall op 30 fps

Andere onderwerpen die Huey, Jelle en Koos in deze editie van EvdWL doornemen zijn onder meer de PlayStation State of Play van donderdagavond die geheel draaide om Final Fantasy XVI, het nieuwste deel uit de Mafia-franchise en de bizarre Overdrive mode van Cyberpunk 2077. Dit en veel meer kun je bekijken en beluisteren in deze video en podcast.

Aanbieding: De MSI GF63 Thin 11UC-1215NL tijdelijk voor maar 800 euro

MSI heeft deze week een gaming laptop met een zeer fijn prijskaartje klaar staan. Het betreft de 15 inch MSI GF63 Thin 11UC-1215NL. Deze laptop kan dankzij de Intel Core i5-11400H-processor en de NVIDIA GeForce RTX 3050 de wat lichtere games prima aan. En dat voor een tijdelijke prijs van 800 euro. Interesse, check hier de aanbieding

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch