Menu Premium
Loading...

EvdWL over Modern Warfare 2, Elon Musk & The Witcher Remake

29/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé allerbeste afsluiter van de week staat zoals elke vrijdag voor je op jouw beeldscherm geprojecteerd. We hebben het natuurlijk over niks anders dan EvdWL. Dé gaming talkshow van Nederland. Daan & Koos zijn aangeschoven achter de desk en zitten klaar om de afgelopen week samen met jullie door te nemen. Een week waarin er het nodige gebeurde in gamers-land. Call Of Duty: Modern Warfare 2 kwam en uit en zorgde meteen voor wat headlines. CD Projekt Red kondigde vanuit het niets de remake van The Witcher. En wat te denken van Elon Musk die eindelijk echt de baas is bij Twitter, het feit dat 30 fps mogelijk zijn comeback gaat maken en The Callisto Protocol wat werd verboden in Japan. Alle deze topics en meer ga je voorbij zien en horen komen in de EvdWL talkshow van vrijdag 22 september.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Happy Call Of Duty: Modern Warfare 2 day. Vandaag is de launch van het nieuwe deel uit de befaamde franchise en meteen waren er al wat issues rond het spel. Welke? Klik op de Play knop en je gaat het horen.

Het nieuwe vlaggenschip van MSI: de Titan GT77

We hebben een nieuwe laptop bij EvdWL. En het is er niet zo maar een. Nog nooit liepen de trailers zo vloeiend. We hebben het over de Titan GT77 van MSI. Een waar monster met een Intel Core i9-12900HX processor en een RTX 3080 TI aan boord. Je kunt dit stuk hardware bijna zien als een alternatief voor een desktop PC. Kun je straks bijvoorbeeld mooi Starfield op spelen in zijn volle glorie. Mocht je meer info willen hebben over dit monster of willen weten waar je hem kunt kopen, dan kan dat hier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch