Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta Review

21/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al het buiten grauw en grijs wordt en het vaker begint te waaien en te regenen, dat weet je dat er voor gamers twee dingen gebeuren. Er komt een nieuwe FIFA aan en de beta van het nieuwste deel uit de Call of Duty-reeks gaat van strat. En dat laatste is sinds afgelopen weekend het geval. Infinity Ward is dit keer aan zet om een nieuwe aflevering in elkaar te zetten en heeft de bèta van Modern Warfare 2 online gezet. Koos kreeg een code en heeft de redactie PS5 thuis staan. Hij mocht dus gaan fraggen. En dat deed hij een weekend lang. Op maandag schoof hij bij JJ aan de desk aan en deed verslag van zijn bevindingen. Dit is de Call of Duty: Modern Warfare 2 beta review.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta review: Knallen in Amsterdam

Tijdens de Call of Duty: Modern Warfare 2 bèta kon Koos aan de slag in de volgende modi. Team Deathmatch, Domination, Headquarters, Kill Confirmed, Search & Destroy, Ground War en Invasion. Deze modes waren in twee soorten maps te spelen. Het betreft de core maps waarop je traditionele zes tegen zes game modi speelt en de battle maps waarop je vooral knokpartijen op grote schaal aangaat. Voorbeelden hiervan zijn Ground War en Invasion. De beschikbare maps waren Farm 18, Valderas Museum, Mercado Las Almas en, jawel, Amsterdam. Je leest het goed, je kunt fraggen in 020. Hoe wreed is dat?

Krijgen we eindelijk wat innovatie?

Koos was een tijdje klaar met de Call of Duty franchise. En we denken meerdere gamers binnen onze community. Vlaggenschip Warzone zakte langzaam weg en de laatste editie, Vanguard, was een redelijke mispeer. Infinity Ward beloofde ingrijpende veranderingen. Was dat slap pr gelul of hebben ze inderdaad geleverd op het eerste gezicht. Koos gaat het JJ en jou vertellen in deze Call of Duty: Modern Warfare 2 beta review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch