Menu Premium
Loading...

EvdWL over Lord of the Rings, earbuds & een 1 voor Hogwarts Legacy

17/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We hebben het even voor je gecheckt, maar het klopt toch echt: Het weekend staat voor deur. En je weet wat dat betekent. In het Zuiden dat het carnaval losbarst. En voor de rest van Nederland dat ze nuchter kunnen genieten van een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Overigens lijkt EvdWL ons ook prima te genieten als je volkomen van het padje bent, maar dat terzijde. Er gebeurde deze week best wel het een en ander. Zo verstomt het rumoer rond Hogwarts Legacy maar niet. Terwijl de halve wereld het spel kocht, besloot Wired de titel een 1 te geven. Want je weet wel (en nog antisemitisme ook). Wat vinden wij daarvan? Waarom houdt die discussie maar niet op? Ander nieuws betrof onder andere de pure next gen power van Star Wars Jedi: Survivor, Ubisoft en de geheime versie van Skull & Bones en de earbuds voor de PS5. Al deze topics en vele andere, ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 17 februari 2023.

De heisa rond Hogwarts Legacy wil maar niet stoppen

Er was natuurlijk veel meer nieuws. Zo lijkt er een vervolg te komen op het door ons met plezier gespeelde Metro Exodus. Sterker nog, de game is al af. Hoe dan? En hoe kijken we aan tegen het feit dat Horizon Forbidden West naar PlayStation Plus Premium gaat? Een jaar na de release? Te vroeg? Perfect? Had eerder gemogen? Click maar snel op de Play button en schuif al kijkend & luisterend heel relaxed het weekend in.

Scoor de MSI Vector GP66 met 500 euro korting

MSI zet deze week de Vector GP66 12UGS in de spotlights. Deze fijne gaming laptop met een i7 processor en RTX 3070 videokaart aan boord kun je vanaf nu met een korting van 500 euro scoren bij Bol.com. Mocht je interesse hebben, dan kun je de aanbieding hier vinden en met de uitgespaarde euro’s bier kopen tijdens het carnaval. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch