Menu Premium
Loading...

EvdWL over hete Xbox Series X, lompe PS5 & preorders perikelen

09/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer bijna weekend en dat betekent maar één ding! Een gloednieuwe EvdWL! En man man man, wat was het me toch een week. Van een uit elkaar getrokken PS5 tot een hete Xbox, het ging all over the place. Jelle en JJ zitten voor jullie klaar om een blik terug te nemen op afgelopen zeven dagen. Want er valt genoeg te bespreken. Zo heeft Sony een nieuwe PS5 Teardown video naar buiten gebracht van hun nieuwe bakbeest dat de PlayStation 5 heet, schijnt de Xbox Series X een hitte probleem te hebben, gaan we het hebben over preorders en natuurlijk nog veel meer! Zak maar even comfortabel onderuit, want het is tijd voor een gloednieuwe EvdWL.

Die PS5 is nogal behoorlijk groot, zeg maar…

Deze week bracht Sony een PS5 teardown video over de nieuwe console naar buiten. In deze video kon je voor het eerst in bewegende beelden zien hoe fors de PS5 wel niet is uitgevallen. Sterker nog, hij leek bijkans groter dan het bovenlichaam van onze Japanse vriend Yasuhiro Ootori. Natuurlijk is de omvang van de PS5 niet het punt wat Sony wilden maken met deze video. Maar de memes waren in ieder geval wel leuk. Door de kijker een kijkje aan de binnenkant van de PS5  te geven, kan hij of zij zich alvast voorbereiden op het moment dat hij de console zelf heeft en hen misschien eens een keer uit elkaar moet halen. En als we de video mogen geloven dan gaat dat geheid een keer gebeuren.

Heeft de Xbox Series X een hitte probleem?

Er zijn een paar problemen die zich al generaties lang voordoen als het gaat om consoles. Zo hebben consoles geregeld problemen gehad met hoeveel geluid zij maken (de PS4 Pro is hier een goed voorbeeld van) en kunnen consoles redelijk heet worden. Dit laatste probleem lijkt nu wederom op te duiken, althans bij Xbox, als het gaat om de nieuwe console generatie. Meerdere nieuwsoutlets brachten namelijk naar buiten dat de Xbox Series X kampt met hitteproblemen. Jelle en JJ kleppen er lekker op los, samen met de chat in de Einde van de Week Live van vrijdag 9 oktober.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch