Menu Premium
Loading...

PS5 Teardown: Liquid metal koeling, SSD uitbreiding & verwisselbare flaps

Justin 07/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Uit het niets dropt Playstation opeens een volledige Teardown op hun YouTube kanaal.V ice President Mechanical Design Dept.  Yasuhiro Ootori laat voor het eerst een in depth look van de PS5 zien. En met in depth bedoelen we ook echt In depth. Hij haalt de Playstation 5 eigenhandig uit elkaar en laat ons zien wat er onder die grote buitenkant zit. Games zoals Cyberpunk 2077, Spider-Man: Miles Morales, en de nieuwe God of War komen er natuurlijk niet vanzelf zo mooi uit te zien op de PlayStation he! En wie weet krijgen we ook wel antwoord op de vraag waarom de console nou zo groot is. Check het hier in de PS5 Teardown!

De binnenkant van de router bekijken

Voor velen is het belangrijk dat zij weten wat er precies in hun console zit. Dit kan voor meerdere redenen. Een ervan is bijvoorbeeld om de console schoon te kunnen maken, maar een andere reden is zodat de kijker weet wat hij van de console kan verwachten voordat de kijker hem zelf al in zijn bezit heeft. Sony PlayStation biedt dus via de PS5 Teardown de mogelijkheid aan de kijker om een kijkje te nemen in de console zelf. Zo kan jij zien wat er allemaal voor zorgt dat alles in de console werkt en doet wat het moet doen.

De grootte van de PlayStation 5

Voor mensen wie de PlayStation 4 en de PlayStation 4 Pro al groot vonden heeft Sony een leuke verassing! Zo is de PlayStation 5 namelijk groter dan het bovenlichaam van Yasuhiro Ootori, de man in de video. Waar vooraf mensen bang waren dat de Xbox Series X veelte groot zou zijn, kunnen zij nu zien dat de PlayStation 5 er ver bovenuit springt. Zo denkt Sony dat groter ook beter is voor deze consolegeneratie. Maar ben jij ook zo benieuwd naar de inhoud van de PlayStation 5? Neem een kijkje naar de PlayStation 5 Teardown!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch