Menu Premium
Loading...

EvdWL over Elon Musk, Vader Abraham & Duitse Apple medewerkers

11/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We zijn aangekomen bij de laatste doordeweekse dag van de week. En dan tractoren we je altijd op een nieuwe editie van Einde van de Week Live. Dé talkshow niet gaming waarin we al het nieuws van de afgelopen week doornemen. Deze keer zijn Huey en Koos aangeschoven achter de desk en nemen ze de afgelopen week met je door. Er gebeurde gelukkig het nodige de afgelopen zeven dagen. Zo krijgen we eindelijk weer wat te zien van Hogwarts Legacy, stopte EA met maar liefst twee race franchises, komt er een MMO gebaseerd op het Horizon-universum en maakt Elon Musk er een enorme puinhoop van bij Twitter. Laat het weekend dus maar komen met deze Einde van de Week Vrijdag Live.

Hoe groot was impact lek GTA VI?

Take Two wilde eindelijk vertellen hoe groot de impact was geweest van het lek van GTA VI. En twee grote en bekende shooters franchises stonden de afgelopen week in het nieuws: Battlefield en Call of Duty. De ene omdat het niet bepaald lekker loopt en men daar nu wat aan wil doen en de ander omdat het zo goed loopt dat men onduidelijk doet over een vervolg. Wat van toepassing is op welke serie zie en hoor je in de Einde van de Week Live Talkshow van vrijdag 11 november 2022.

Check de Pulse GL66 van MSI bij MeGekko

Terwijl het prijzige powerhouse van MSI op tafel staat, de Titan GT77, zetten we dit keer een andere gaming laptop van MSI in de spotlights. De Pulse GL66  is een prima all round gaming laptop met een beter betaalbare prijs. En bij MeGekko krijg je er ook nog eens een headset gratis bij. Deze aanbieding vind je hier.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch