Menu Premium
Loading...

EvdWL over PSVR 2, Modern Warfare 2 en game reviews

04/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé afsluiter van de week staat voor je klaar op jouw beeldscherm. Je heft alleen maar even lichtjes op die Play knop te drukken. Dan zie en hoor je drie heren achter een desk over games praten. We hebben het natuurlijk over niks meer en niks minder dan EvdWL. Dé gaming talkshow van Nederland. Dit keer zijn Huey, JJ en Koos aangeschoven achter de desk en gaan ze de afgelopen week door nemen. Dit keer doen ze dat zonder jullie omdat we deze editie op donderdag opnamen aangezien we vrijdag de Dutch Stream Awards produceren. Een een EvdWL overslaan was geen optie. Dan maar een bijna-einde-van-de-week-vrijdag. Er gebeurde behoorlijk wat in gamers-land. Van de succesvolle launch van Call Of Duty: Modern Warfare 2 tot de prijs van PSVR2 en de drie Marvel-games van EA, er is genoeg om over te praten. Alle deze topics en veel meer komt voorbij in de EvdWL talkshow van vrijdag 4 november.

Call of Duty: Modern Warfare 2 scoort bizarre verkoopcijfers

Want er gebeurde veel meer. Het verhaal van God of War: Ragnarök lag op straat, een Russische developer werd niet bepaald met liefde onthaalt door gamers en media, we kregen de datum van de première van The Last of Us 2 te horen en er komt snel een nieuwe Star Wars-game aan. Dit en meer zie en hoor je de nieuwe editie van EvdWL.

Kom langs op de Gamekings community party bij Blast Galaxy

We houden bij Gamekings wel van een feestje en de community ook. En dus organiseren we donderdag 10 november aanstaande een nieuwe editie van de ‘Gamekings Community Party’ bij Blast Galaxy Amsterdam. Het feestje begint om 18:00 uur en het wordt gezellig bieren, kletsen en luisteren naar de DJ kunsten van onder andere Huey, Koos en Skate. Premiumleden hebben gratis toegang, non Premium leden betalen toegang Blast aan de deur (15 euro). Wil je lamgskomen, mail dan naar redactie@gamekings.tv. Hopelijk zien we jullie volgende week.

Check de Pulse GL66 van MSI bij MeGekko

Terwijl het prijzige powerhouse van MSI op tafel staat, de Titan GT77, zetten we dit keer een andere gaming laptop van MSI in de spotlights. De Pulse GL66  is een prima all round gaming laptop met een beter betaalbare prijs. En bij MeGekko krijg je er ook nog eens een headset gratis bij. Deze aanbieding vind je hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch