Menu Premium
Loading...

EvdWL over GTA VI als de nieuwe standaard & twist PlayStation en Xbox

12/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De afsluiter van de afgelopen vijf (te) warme werkdagen staat keihard en strikt om 18:00 uur op jouw beeldscherm. We hebben we het natuurlijk over EvdWL. De talkshow waarin we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week samen met de chat doornemen. Ook deze week gooide de industrie redelijk wat nieuws de ether in. Zo was daar het bericht dat Rockstar met GTA VI een nieuwe standaard wil gaan zetten, was er een verbale twist tussen PlayStation en Xbox, is God War Ragnarok volgens sommige analisten mede schuld aan het uitstel van vele spellen en lijkt Beyond Good & Evil 2 nog echt heel ver van ons vandaan te zijn. Ondanks dat de game al vele jaren in ontwikkeling is. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 12 augustus 2022.

GTA VI moet de lat hoog gaan leggen

Take Two baas Strauss Zelnick heeft in een interview aangegeven dat GTA VI de nieuwe standaard voor de franchise én gaming in het algemeen moet gaan worden. Waarmee hij de druk nog een stukje verder op de Rockstar-ketel zette. Hoe zou die standaard er uit gaan zien? Jelle en Koos bespreken het samen met de chat. Dit en vele andere onderwerpen zie en hoor je in deze nieuwe editie van Einde van de Week Live.

Profiteer van de fijne deals van de Back 2 School weken van MSI

De maand augustus staat bij MSI in het teken van de Back 2 School actie. Dat betekent fijne kortingen op heel veel laptops voor iedere student die naast het studeren ook nog wil gamen. En ja, als je geen student (meer) bent, mag je er ook gebruik van maken. Interesse gewekt? Check hier alle aanbiedingen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch