Menu Premium
Loading...

EvdWL over in-game ads, GTA V, Star Wars, Ubisoft & F1 2022

22/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Op de vrijdag weet je wat er komen gaat. De VrijMiBo en dan het weekend. Plus natuurlijk, als feestelijke warming-up, een nieuwe editie van Einde van de Week Live. Het item en dé podcast om je week goed mee af te sluiten. En dat is vandaag niet anders. Er valt deze week een hoop te bespreken. Zo wordt er vandaag fel gediscussieerd over onder andere in-game ads, Amy Henning & Star Wars, Ubisoft & Battle Royale games, GTA V, Kim Kardashian en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van EvdWL. Klik dus snel op de Play knop op de website of YouTube. Of natuurlijk op die van jouw favoriete podcast app. 

PlayStation en Xbox willen in-game advertenties en GTA V ‘gekuist’

Het is een rare tijd. Ondanks dat er met microtransactions, NFT’s free to play, Season Passes en DLC al flink wat geld binnen gehaald wordt, is er de wens naar meer in de industrie. En helaas niet met de meest toffe toevoegingen. Zo willen PlayStation en Xbox een oude koe uit de sloot trekken en in-game advertenties weer mogelijk maken. Hoe denken Jelle, JJ en Koos daarover? Is het een goed idee?  Of niet de industrie hier echt ver weg van blijven? Je gaat het allemaal zien en horen in de EvdWL van vrijdag 22 april 2022.

Nieuwe laptop deals op de website van MSI

Sponsor van EvdWL, MSI, bied je ook deze week een mooie deal. Je krijgt nu 200 euro korting op de 17,3″ Katana notebook bij Coolblue. Deze laptop is een prima instapmodel voor iedere gamer. Je vindt de aanbieding hier

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch