Menu Premium
Loading...

EvdWL over GTA IV, Red Dead Redemption, Skull & Bones & God of War

08/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het
Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé traditionele afsluiter van de week staat vanaf 18:00 knalhard op jouw beeldscherm. We hebben we het natuurlijk over EvdWL. De talkshow waarin we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week samen met de chat doornemen. Een week waarin bijzonder veel gebeurde. En dit keer was het vooral positief. En dat mag ook wel eens een keer. Zo kregen we eindelijk de releasedatum van God of War Ragnarök te horen, waren er plannen voor een nieuwe console, toonde Ubisoft een teken van leven en bleek er gewerkt te worden aan een remaster van GTA IV en Red Dead Redemption. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 8 juli 2022.

Rockstar wacht nog even met remaster GTA IV

En er valt meer te bediscussiëren. Wat dacht van het de aanwezigheid van Xbox op de Gamescom? Of het feit dat Reed Pop de organisatie van de E3 dit jaar op zich gaat nemen. Of de nieuwe games die werden getoond tijdens de Nacon Direct. EvdWL zit met andere woorden bommetje vol. Een prima begin van hopelijk een mooi en enigszins zonnig weekend.

Fijne deals tijdens de Zomer Weken van MSI

Deze week zet MSI de Zomer Deals in de spotlights. ben je dus nog op zoek naar een fijne laptop, check dan hier  of er iets bij zit waar jij exact naar op zoek was. Overigens is MSI ook nog steeds op zoek naar een enthousiaste Media- & PR marketeer. Heb jij dus iets met hardware & games en heb je altijd al met toonaangevende media partijen willen werken, oftewel, met Gamekings? Check dan snel de vacature. Of wijs er iemand in jouw familie of kenniskring op. Wie weet zit je dan ooit wel met JJ aan de telefoon…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch