Menu Premium
Loading...

EvdWL over Google Stadia, Nintendo vs PlayStation & Gearbox

05/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna tijd voor het weekend, en zoals jullie van ons gewend zijn luiden wij deze altijd in met een lekkere editie van EvdWL. Vandaag zitten Jelle en Skate klaar om het belangrijkste nieuws van de week, samen met jullie, te bespreken. Zo gaan zij het hebben over Google Stadia, PlayStation vs Nintendo, de overname van Gearbox, de shitstorm rond het aandeel Gamestop en natuurlijk nog veel meer. Dus pak er lekker wat te drinken bij, fix een snack en zak onderuit. Het mag, Het is namelijk tijd voor een gloednieuwe editie van EvdWL.

Het einde van een tijdperk

Dames en heren… het is tijd voor een minuutje stilte. Google heeft aangekondigd dat zij zelf zullen gaan stoppen met het maken van games voor Google Stadia. Na het maken van klassiekers zoals… niks. Is het nu tijd voor Google om de stekker er helemaal uit te gaan trekken en zich te gaan focussen op wat anders? Of is het toch niet het einde van Google Stadia? Wat betekent deze move voor de toekomst van de streamingservice. Jelle en Skate hebben hier zoals je kon verwachten genoeg over te zeggen. En de chat praatte vrolijk mee.

Begun The Console Wars have

Nintendo is al jarenlang stil wat betreft the console wars. Jarenlang zijn het de PlayStation en de Xbox die echt tegen elkaar aan het strijden zijn. Desondanks heeft Nintendo een manier gevonden om als een ware assassin een hit te plegen op Sony. Het is hen namelijk gelukt om de PlayStation 4 bijna geheel uit de Japanse markt te werken. Sony had qua verkoop games nog maar 1% marktaandeel. Hoe komt dit? Focust PlayStation zich simpelweg te veel op de Westerse markt? Of is er iets anders aan de hand? Jelle en Skate kunnen niet wachten om hierover te speculeren. Dat en meer in deze editie van EvdWL.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch