Menu Premium
Loading...

EvdWL over gamende vrouwen, games reviews & Tony Hawk’s Pro Skater

21/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Pinksterweekend staat ook bij ons voor de deur. Maar voordat die heerlijke drie dagen vrij gaan beginnen, hebben we uiteraard nog iets anders voor je. We hebben het over onze vaste live talkshow EvdWL. Koos en Jelle nemen de gaming honeurs voor je waar en bespreken al het gaming nieuws met je. Deze week hebben we een sappig item (no pun intented) over vrouwen die online worden lastig gevallen, is er ophef over dat of je als reviewer nu wel of niet games uit moet spelen én is er een gerucht over een nieuwe Tony Hawk Pro Skater. Plus veeeeeel meer. Ga er lekker voor zitten en ga je weekend fris in met deze nieuwe editie van EvdWL.

EvdWL: gamende vrouwen verbergen vaak hun geslacht

Het is een artikel wat eerder deze week wat opzien baarde. 59% van de vrouwen die online gamen verbergen namelijk nog steeds hun geslacht. Ze zijn regelmatig slachtoffer van schunnige opmerkingen, ongepaste berichten en vragen over hun relatiestatus. En daar hebben ze, terecht, geen zin in. Het opvallende van dit verhaal is dat de dames wel vinden dat de ontwikkelaars ze goed representeren in hun games. Zowel Indies als AAA krijgen hoge scores als het gaat over het uiterlijk en de aanwezigheid van vrouwen in games. De vrouwen willen wel meer vertegenwoordiging worden in games reclames. Koos en Jelle gaan je vertellen wat zij vinden over dit feit in deze nieuwe EvdWL. Dat wordt ongetwijfeld weer een discussie waar je moet oppassen voor je woorden…

Je moet een game uitspelen om hem te mogen reviewen

Wat vinden jullie? Zijn jullie het eens met bovenstaande stelling, of niet? Het is in ieder geval een stelling die de afgelopen week stof heeft doen opwaaien. Want is het wel mogelijk om een objectief oordeel te vellen over een game, als je helemaal niet hebt uitgespeeld? Koos en Jelle denken er het zijne van (of is het ’t hunne?) en jullie gaan hun mening uiteraard terug horen in deze nieuwe EvdWL. Daarnaast is er nog een gerucht over een nieuwe Tony Hawk game, gaat Mass Effect 3 een multiplayer krijgen én begint EA een nieuwe studio. Dit alles en meer in deze nieuwe, pre-Pinksterige editie van EvdWL.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch