Menu Premium
Loading...

EvdWL over einde Google Stadia, E3 2023, & Pascal’s Kick/Push

30/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het weekeinde wordt bij Gamekings traditioneel ingeluid met een frisse editie van Einde van de Week Live. Dé talkshow over gaming waarin we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week met een biertje erbij doornemen. En dit keer wordt de talkshow extra leuk, want niemand minder dan Pascal is uit Brabant afgezakt om mee te babbelen. En om te vertellen over zijn film KICK/PUSH die afgelopen week in première ging. Of er nieuws was de afgelopen week. Nogal. Skull & Bones voor de zoveelste keer uitgesteld, de E3 wordt totaal anders, Google Stadia is niet meer nu de bazen  de stekker echt uit de service hebben getrokken en EA verraste positief met een paar games. Een hele dikke week dus. Plus Pascal en ook nog de bekendmaking van de winnaar van de Gamescom Goodiebag… Dit gaat een editie van EvdWL zijn die je niet wilt missen.

Google trekt definitief de stekker uit Stadia

Het grote woord is er dan eindelijk uit. De dag waarvan iedereen wist dat hij zou komen: Google Stadia bestaat niet meer. Het management heeft de stekker er uit getrokken. Finito, schluss en basta. Iets wat we al lang zagen aankomen. Gaan we iets missen nu Stadia stopt? En worden de bezitters van Stadia gecompenseerd? Dit en nog vele andere onderwerpen ga je voorbij zien en horen komen in de EvdWL van vrijdag 30 september.

MSI komt met een monster laptop, de G77 Titan

Uur We hebben vandaag een ware sloper op de desk staan bij EvdWL: De G77 Titan van partner MSI. Een beest van een laptop met een Intel Core i9-12900HX processor en een RTX 3080 TI aan boord. Je kunt hem zien als een alternatief voor de desktop PC. Mocht je meer info willen hebben over dit monster of willen weten waar je hem kunt kopen, dan kan dat hier

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch