Menu Premium
Loading...

EvdWL over eerste ervaringen PS5 en Xbox Series X & Cyberpunk 2077

30/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar uurtjes en dan kunnen we gaan genieten van een welverdiende weekend. Maar voordat wij dit gaan doen hebben wij nog een heel speciale EvdWL voor jullie in petto! We leven nu namelijk in een wereld waarin wij zowel de Xbox Series X als de PlayStation 5 tot onze beschikking hebben. En dus nog een paar weekjes totdat de Next-Gen consoles ook door jullie bespeeld kunnen worden. Verder gaan de mannen het ook nog hebben over het uitstel van Cyberpunk 2077 en Far Cry 6, Phil Spencer, Bethesda en nog veel meer!

Next-Gen has arrived!!

Zoals jullie deze week al hebben kunnen zien in onze unboxing items en in het Astro’s Playroom Let’s Play item, zijn we al lekker aan de slag geweest met de next-gen consoles. Maar hoe vinden de mannen de next-gen consoles? Hoe ervaren zij de controllers, het design van de console zelf en hoe was hun eerste speelsessie? Allemaal belangrijke vragen in deze mooie periode! We kunnen eindelijk zeggen dat next-gen has arrived.

Cyberpunk 2077 en Far Cry 6 uitgesteld

Een van de meest geanticipeerde games van dit jaar is wederom uitgesteld: Cyberpunk 2077. Gelukkig is het niet een delay van een paar maanden, maar een miezerige 3 weken. De reden hiervoor gegeven is het shippen van de game op de (momenteel) huidige generatie consoles. Hiervoor zouden zij iets meer tijd nodig hebben en dus is er besloten om de game te verplaatsen naar 10 december. Maar Cyberpunk 2077 is niet de enige game die onlangs is uitgesteld… Ook Far Cry 6 kreeg een duw naar het fiscale jaar 2021-2022. Hiervoor is een reden die iedereen al heel vaak gehoord heeft de laatste periode: COVID-19. Het vele thuis werken heeft impact gehad op het maken van de game. Het team heeft nu de mogelijkheid gekregen om extra tijd te besteden aan het afmaken van de titel, en dat pakken zij met beide handen aan!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch