Menu Premium
Loading...

EvdWL over EA surprises, PS5 vs Xbox Scarlett & Streaming

21/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zitten jullie er klaar voor!? Wij in ieder geval wel ( Skate nog niet helemaal ) en we hebben er zin in. Tijd om weer heerlijk live te gaan ( of je kijkt dit natuurlijk terug ) en het laatste nieuws te bespreken. Is er nog wel nieuws na de E3? Crash Team Racing is in ieder geval uit en er zijn gelukkig ook nog aardig wat andere games!

Crash Team Racing is goed en My friend Pedro valt  tegen?

Crash Team Racing is een heerlijke nostalgische trip, met de kart kun je over die oude tracks racen en Koos vond het geweldig vanwege de nostalgie. My Friend Pedro valt een beetje tegen… Binnenkort komen we met de review, samen met niemand minder dan Kevin. Welke games komen er nog meer uit deze periode? En krijgen jullie ook buikkrampen van My friend Pedro? Of gaan jullie lekker scheuren in Crash Team Racing?¬† We gaan de nieuwste games met je doornemen.

Het gaat niet om de consoles, maar wat je er op verkoopt?

Phill Spencer deed een behoorlijk opmerkelijke uitspraak. Hij gaf aan dat het niet om de verkoop van de consoles maar om de content. Hoe kan hij dit nou zeggen terwijl de exclusives van Xbox een stuk minder zijn? Waar ligt de focus op bij Xbox? En gaan ze Halo ooit uitbrengen voor de PlayStation 5? De toekomst lacht Microsoft toch ergens toe, JJ legt je uit hoe dit ziet. Deed Nintendo het op de E3 nou ook beter dan Microsoft? Dat is toch opmerkelijk? Ze kwam niet eens met een nieuwe console en Microsoft wel!? Koos legt je de opmerkelijke cijfers uit, interessant!

Heb je nog vragen? Drop ze dan in de comments! Opmerkingen mogen natuurlijk ook. Over Crash Team Racing, Xbox Scarlett, de visie van Phil, wat je maar wilt! Opmerkingen mag je er ook droppen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch