Menu Premium
Loading...

Crash Team Racing Nitro-Fueled Review – Kopen, budgetbak of slopen?

21/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crash Team Racing is back! Helemaal hartstikke terug! En JJ en Koos zijn in hun Kart gesprongen en gaan kijken of deze game ( die wel uitkomt op de Xbox en PlayStation ) Mario Kart kan verslaan, en of je de game moet kopen natuurlijk. Koos en JJ hebben een zwak voor kart games, dus kijken maar!

Een moeilijke kart game?!

Het gaat hier om een remake van een game uit 1999, dat is behoorlijk oud! Jonge Koos heeft zich hier vroeger al behoorlijk mee vermaakt. De game is behoorlijk moeilijk, en dat voor een leuke vrolijke kart game! Naast de race modus zijn er heel erg veel verschillende battle modus. Hebben de mannen zich een beetje vermaakt met deze modus? En hoe zijn de tracks eigenlijk? Je hoort het allemaal in deze lekkere review.

Kan Mario Kart in de hoek uithuilen?

Mario Kart is natuurlijk nog altijd de onbetwiste nummer 1 wat betreft de kart games. Kan deze game concurreren met Mario? Of hoef je de game alleen te halen als je geen Switch hebt? Een ding is zeker, de game is schitterend en de kleurtjes spatten van je scherm af! Er zijn tering veel personages en banen om op te racen, dus dat is helemaal top. De slide is nogal belangrijk, je krijgt er namelijk een boost van. En JJ vind dat behoorlijk tricky. Is dit een goed of een slecht iets? Je hoort het in de review! En hoe zit het eigenlijk met de power ups? Niet geheel onbelangrijk natuurlijk voor een kart game! Ook de hitboxes in de game zijn een beetje verouderd, en dat is toch best wel vreemd in zo’n nieuwe game?!

Gaan jullie deze game houden? Of houden jullie het eerder bij Mario Kart? Laat het ons weten in de comments en drop ook vooral al je vragen daar!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch