Menu Premium
Loading...

EvdWL over EA Play, onrust bij Activision/Blizzard & The Last of Us

23/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Hoe hebben wij EA Play ervaren?

Okay, het weer houdt aanstaand weekend niet echt over, maar dat kan de pret niet drukken. Vrij is immers vrij. Een twee fijne vrije dagen luid je traditioneel in met een verse editie van Einde van de Week Live. Dit keer met Daan & Skate. En een laptop van MSI vol met kwesties die broodnodig besproken dienen te worden. Wat dacht je van een terugblik op de EA Play presentatie van donderdagavond. Skate gaf de show gisteren een voldoende. Hoe kijkt hij daar na een nachtje slapen tegen aan? En hoe heeft Daan de show ervaren? Activision/Blizzard heeft nu ook een dikke rechtszaak aan de broek inzake toxic behaviour jegens vrouwen. Is wel een dingetje aan het worden in de game-industrie. Wat is de mening van de drie heren over deze zaak. En hoe denkt de chat daarover. wat moet de industrie doen om deze ellende te voorkomen in de toekomst?

PES wordt voortaan eFootball

Er is dikke reuring in de footie wereld ontstaan. PES heet voortaan eFootball 2022 en wordt officieel geheel free-to-play. je begint m et een mode met negen games en dan bouwt de game zich uit. Voor extra modes moeten mogelijk betaald worden en de game gaat crossplatform met de mobiele telefoons. En daar is niet elke PES-fan blij mee. Hoe kijken wij hier tegen aan? Is Skate blij dat Bayonetta 3 min of meer af blijkt te zijn? Maar waarom zien we de game dan niet? En zo keuvelen de heren ouderwets door. Dus kun je concluderen dat er weer een fijne Einde van de Week Live op je te wachten staat. Op je weekend lekker mee in te luiden. 

Back 2 School acties MSI zijn begonnen

We zitten dan wel nog midden in de zomervakantie, de eerste Back 2 School deals van MSI staan inmiddels live. Wie weet handig voor jezelf of voor je kids straks. De acties lopen t/m eind augustus en je kunt ze op je gemak hier bekijken. . 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch