Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Fans verdeeld over nieuwe PES en ‘nieuw’ model PS5

22/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag in het GK Journaal een paar opvallende nieuwtjes die online voor nogal wat beroering zorgden. Neem nu de komst van eFootball 2022. De nieuwe PES dus. Helemaal free-to-play en straks in de winter cross-platform op alle devices, inclusief de mobiele telefoon. De nieuwe aanpak heeft nogal wat gevolgen voor de fervente PES-fan. Want er gaan dingen veranderen. Maar doen ze dat de goede kant op? Een ander spannend gerucht is dat Netflix de focus gaat leggen op mobile games en een link heeft met PlayStation. Is 1 + 1 2? En dan het ‘nieuwe’ model PS5 wat in Japan opeens opdook. Wat is daar het verhaal achter. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van het GK Journaal over de nieuwe PES & PS5 .

Veel hardcore PES liefhebbers moeten aan de nieuwe opzet wennen

PES 2022 gaat dus nu echt officieel free-to-play en krijgt een nieuwe, in onze ogen verschrikkelijke, naam: eFootball. De footie komt alleen nog digitaal uit en doet dat dit jaar nog op de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC. In de winter verschijnt dan ook de iOS en Android-versie waarna alles volledig cross-play gaat. de boodschap moest duidelijk even indalen bij de fans. We keken naar de info die er op dit moment voorhanden was en geven aan of de bedenkingen van een deel van de fans terecht is. Of betreft het hier gewoon de toekomst van sportgames en moeten we even wennen. Verandering doet altijd in het begin even pijn.

Japan kent opeens ‘nieuwe’ versie PS5

Skate wacht al een tijd op een teken van leven van Bayonetta 3. we hoorden er namelijk helemaal niks van op de E3. Een Nintendo insider maakte het verhaal nog wat vager door aan te geven dat Bayonetta 3 vrijwel af is en gewoon getoond kan worden. Wat is er aan de hand? En wat betekent de connectie tussen Netflix en PlayStation als het gaat om mobile games. Kun je de mobiele games van PlayStation (die gaan komen) straks alleen via Netflix spelen? Dit alles en meer in het GK Journaal over de nieuwe PES & PS5.     

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch