Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Zelda hype, ‘Games as a Platform’ & peperdure GTA VI

12/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het ziet er naar uit dat we eindelijk een echt zonnig weekend tegemoet gaan (knock, knock on wood). Wat een timing met de nieuwe Zelda game die vanaf vandaag in de winkels ligt. Dat wordt met een handdoek over het hoofd in de tuin zitten. Maar zonneschijn of keiharde regen, wij maken altijd een nieuwe editie van EvdWL voor jou. Zo rollen we nu eenmaal bij Gamekings. Duty calls en dan gaan we. Alles wat er in het gamenieuws toe deed deze week, komt aan bod. Natuurlijk de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, maar ook het ‘Game as a Platform’ model van EA, de immense kosten van GTA VI en de band tussen id Software en Bethesda. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 12 mei 2023.

Zelda hype & meld je aan voor onze Xbox/Starfield watch party

We herstellen een traditie in ere en dat is dat we een grote ‘persconferentie’ tijdens de ‘E3’ omtoveren tot een tof community event. Op zondag 11 juni organiseren we in Blast Galaxy een watch party waarin we samen met jullie, onder het genot van beers & bites kip de Xbox / Starfield persconferentie bekijken en in live verbinding staan met de studio in Diemen Zuid. Iedereen is welkom, maar Premium leden mogen gratis naar binnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je van tevoren aanmelden via redactie@gamekings.tv. De watch party begint om 18:00 uur tot bam!

Scoor de nieuwe MSI Stealth 15 gaming laptop met 200 euro korting

Deze week zet MSI de nieuwe Stealth 15 in de spotlights. Een gaming laptop die met een I7 processor van de 13e generatie, een RTX 4050 GPU en een 144Hz display meer dan goed uitgerust is voor haar taken. En dat is straks onder andere Diablo 4 spelen. De Stealth 15 is de komende week met 200 euro korting verkrijgbaar bij Bol.com. Interesse? De actie vind je hier.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch