Menu Premium
Loading...

EvdWL over Redfall debacle, excuses Phill Spencer & het Zelda lek

05/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Terwijl een deel van Nederland feest viert op een Bevrijdingsfestival, zitten Jelle en Koos in de studio om voor jullie een nieuwe editie van EvdWL te verzorgen. Zo rollen we nu eenmaal bij Gamekings. Duty calls en dan gaan we. En dat is maar goed ook, want wat een week was dit dan. Redfall kwam uit en viel tegen. Waarna er een storm van kritiek over Xbox uitbrak. Ze hadden wederom bewezen dat ze geen fatsoenlijke games konden maken. De negativiteit was zelfs zo heftig dat Phill Spencer zich in een interview genoodzaakt voelde om zijn excuses aan te bieden. Logisch dus dat dit een belangrijk onderwerp van gesprek gaat zijn in deze talkshow. Gelukkig was er ook leuk nieuws. Er komt een nieuwe Formule 1 game uit, Star Wars fans mogen zich verheugen op een groot aantal games en we doen een shout out naar een tof Star Wars event voor het goede doel. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 5 mei 2023.

Phill Spencer biedt excuses aan voor staat Redfall

We staan aan de vooravond van wederom een mooie launch. The Legend of Zelda: Tears of a Kingdom komt 12 mei uit. Helaas is de game wel in zijn geheel gelekt. Hoe staan we tegenover dit soort zaken? En vinden we het terecht dat de oude baas van Nintendo VS, Reggie Fils-Aime, een persoonlijke vendetta over deze krakers afriep?

De nieuwe top gaming laptop van MSI, de Raider GE78HX, in de spotlights

Deze week zet MSI hun top of the line gaming laptop in de spotlights. De MSI Raider GE78HX kost wat, maar dan heb je wel een 17” laptop in huis staan. Met aan boord een RTX 4090 videokaart, een I9-13980HX processor, 64GB RAM aan geheugen en een 240Hz scherm. Ook heeft dit model een lightbar aan de voorkant met verschillende RGB standen. Wil je meer info over dit monster, check de specs en prijs hier

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch