Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Xbox Series X, de PS5, Nintendo Switch en EA

06/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is gewoon vrijdag en dat betekent natuurlijk maar één ding. Nee twee. Bijna weekend én EvdWL. Het was deze week druk, chaotisch en zwaar. Maar deze week was ook behoorlijk speciaal. Zo hebben wij namelijk zowel de Xbox Series X en de PS5 mogen reviewen. We zitten aan het begin van een nieuwe generatie en dat zijn wel de momenten waarvoor je het als game mediamaker doet. Maar nu is het tijd om even lekker achterover te leunen en te genieten van een nieuwe EvdWL. Met in deze editie: De Xbox Series X en S, de PS5, EA, Watch Dogs, de Nintendo Switch en veel meer.

De Next-Gen consoles

Eén van de redenen waarom deze week zo speciaal werd, was omdat we eindelijk de Xbox Series X en de PS5 mochten reviewen. Logisch dus dat wij het er nu ook nog even over gaan hebben. Bekruipt de mannen al een beetje het Next-Gen gevoel? Of voelt het behoorlijk hetzelfde als de oudere consoles? Hebben ze nog opmerkelijke dingen gespot? Hoe bevallen beide console überhaupt? Hebben zij een voorkeur voor een van de twee apparaten?

EA heeft grootse plannen

EA heeft grootse plannen voor de Next-Gen consoles. Dat hebben ze bekend gemaakt bij hun forecast voor 2021. De grootmacht maakte bekend dat ze momenteel zes titels in development hebben voor de Next-Gen consoles. Het zou gaan om titels als een nieuwe Battlefield, FIFA, Madden NFL, Need For Speed en een nog onbekende naam. Momenteel is er nog geen precieze datum gegeven waarop deze games uit zouden moeten komen, maar games zoals Battlefield zouden prima gebruik moeten kunnen maken van de nieuwere consoles. We blijven nog even bij EA, want er is namelijk ook bekend gemaakt dat Jedi: Fallen Order op 10 november op EAPlay komt te staan. En laat het nou net zo zijn dat EAPlay vanaf 10 november onderdeel is van Xbox Game Pass. Dat en meer bij EvdWL…

Actie MSI rond Gaming notebooks met RTX 2080 Super

Zoals we al aangaven aan het begin van de video/podcast, heeft MSI spectaculaire kortingen op hun Gaming notebooks met een RTX 2080 Super. Plus, je krijg er ook nog eens de game Watch Dogs: Legion bij cadeau! Gebruik deze link als je zin hebt om te gaan shoppen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch