Menu Premium
Loading...

EvdWL over de UI van de PS5 en de eerste speelsessies Xbox Series X

16/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is deze week weer ongelofelijk snel voorbij gegaan. Eén voordeel, we kunnen nu gaan genieten van het weekend en die alvast een beetje inluiden met een nieuwe editie van EvdWL. Daan en JJ gaan achter de desk en hun MSI laptop plaatsnemen en volle bak de discussie aan met de chat. Onderwerpen zijn onder andere de UI van de PS5, het feit dat Sony jouw Voice Recordings kan beluisteren, de eerste previews van de Xbox Series X die zijn verschenen en natuurlijk nog veel game- en geekrelated nieuws! Dit is de EvdWL van vrijdag 16 oktober.

De mogelijkheden van de UI van de PS5

Het was een groot deel van deze week wel redelijk stilletjes rond Sony en de PS5, maar daar besloten zij gisteren toch even een stokje voor te steken. Ze zetten een 11 en een half minuut durende video online waarin zij de User Interface van hun nieuwe console lieten zien. In deze video toonden zij een paar nieuwe features. Zo is het mogelijk om bepaalde activiteiten op te starten, zoals multiplayer of een level van een game. Direct vanuit het menu. Ook kwam Sony om een andere reden in het nieuws. Zo is de kans redelijk groot dat als je gebruik maakt van de party functie, je een melding hebt gezien. Een melding over dat jouw Voice Chat kan worden opgenomen en gebruikt indien dit nodig is. Dit wordt ook een feature op de PS5. Maar moeten we hier wel blij mee zijn? Daan en JJ kleppen er met de community over.

De eerste testsessies met de Xbox Series X leverden goed nieuws op

De next-gen consoles komen steeds dichter in de buurt en de Xbox Series X is als eerste aan de beurt. Logisch dus dat zij steeds meer nieuwtjes naar buiten brengen en de consoles ook steeds frequenter aan bepaalde media-outlets worden uitgedeeld. Over hun eerste impressies gaan Daan en JJ het ook uitgebreid hebben. Klik snel op Play en have fun!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch