Menu Premium
Loading...

EvdWL over de release van de PS5 en The Game Awards 2020

20/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

28Het is bijna tijd voor de  gelukkige bezitters van een PS5 en/of Xbox Series X om het hele weekend te gaan gamen. Wij weten dat een groot deel van onze community nog niet in het bezit is van een nieuwe console. Vandaar dat wij de pijn iets proberen te verlichten door een kalmerende EvdWL voor jullie neer te zetten. Vandaag hebben Jelle en Koos het onder andere over: De PS5/ Xbox Series X en diens games, de nominaties voor The Game Awards 2020, de nieuwe James Bond game, Cyberpunk 2077 en natuurlijk veel meer. Pak er lekker een koud biertje of frisdrankje bij en ga maar zitten. Het is tijd om het weekend in te luiden.

Geeft de PS5 ons pas echt het Next-Gen gevoel in 2022?

We kunnen nu dan ook eindelijk echt zeggen dat we zijn gearriveerd in de nieuwste console generatie. Maar toch zullen we nog even moeten wachten op het echte Next-Gen gevoel. Althans dat beweert Jim Ryan, de baas van PlayStation. Volgens hem komen de echte “Next-Gen” games pas uit in 2022. Reden: cross generation play. Logisch want er is een heel grote playerbase actief op de PS4. De ‘oude’ console heeft ongeveer 114 miljoen bezitters, en de kans dat je morgen nog een PS5 kunt kopen, is even groot als de kans dat je morgen als miljonair wakker wordt.

Welke game wordt GOTY 2020?

Gisteren zijn we in het GK Journaal al even kort ingegaan op de nominaties voor The Game Awards 2020, de belangrijkste award show binnen de game-industrie. JJ heeft zijn voorspellingen al gedaan, maar wie zien Jelle en Koos straks naar huis gaan met een Game Award onder de armen? The Game Awards 2020 worden gehouden op 11 december. Dan weten welke game zich de beste van 2020 mag noemen volgens de gamers. En daarna maken wij onze top 10 lijstjes over 2020 bekend. En die zijn natuurlijk veel belangrijker.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch