Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nominaties The Game Awards 2020 zijn bekend

19/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een wonder! Na een weekje het GK Journaal te moeten missen komen we gewoon terug met twee kakelverse edities. En deze van donderdag is wel een speciale hoor. Ze draaien namelijk om de nominaties van de op een na belangrijkste gaming award show: The Game Awards 2020. Met awards voor onder andere Best Action/Adventure game, Best Ongoing Game, Best RPG, Best Multiplayer Game en natuurlijk de Best Game award belooft de show in december groots uit te pakken. Maar natuurlijk haken wij ook nog even in op een paar andere kleinere onderwerpen. Zo bespreekt JJ ook nieuws over Far Cry 6 en World of Tanks.

The Game Awards 2020

Onze goeie vriend Geoff Keighley is terug met een nieuwe editie van The Game Awards. Hoewel de uitwerking van de show dit jaar waarschijnlijk iets anders zal zijn dankzij onze de Corona pandemie. Het feestje gaat in ieder geval door. Het lijkt erop dat Geoff lekker bezig is geweest met het bekijken van de beste games. Categorieën zoals Best Fighting Game, Best Multiplayer Game, Best Sport/Racing game keren allemaal terug. Maar alle ogen staan toch echt gericht op de award voor beste game. Dit jaar bestaat deze lijst uit:

  • Animal Crossing: New Horizons – Nintendo
  • Doom Eternal – id Software
  • Final Fantasy VII Remake – Square Enix
  • Ghost of Tsushima – Sucker Punch
  • Hades – Supergiant Games
  • The Last Of Us Part 2 – Naughty Dog

Welke games weten dit jaar de awards naar binnen te slepen? JJ laat alvast zijn voorspellingen aan jullie weten.

Een nieuwe releasedate voor Far Cry 6

Een paar weken geleden rapporteerden we het nieuws dat Far Cry 6 werd uitgesteld. En nu lijkt er een antwoord te zijn op de vraag wanneer deze dan wel uit zou moeten komen. Met dank aan de Microsoft Store kan JJ deze vermeende datum verklappen. Of het juist is weten we niet, maar het is een prima tijdstip voor de third person shooter die zal verschijnen op de Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4, PC en Google Stadia.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch