Menu Premium
Loading...

EvdWL over de PS5 Pro, Counter-Strike 2 & de bizarre Unreal Engine 5

24/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Stipt als altijd, klopt het weekend aan de deur. Laten we hopen dat het zaterdag en zondag niet alleen regen en wind wordt, maar dat hebben we helaas niet in de hand. Wat we wel in de hand hebben is het voorbereiden, produceren en uiteindelijk publiceren van een nieuwe editie van Einde van de Week Live. Onze immer populaire talkshow waarin we het nieuws, de roddels en de geruchten van de afgelopen week met jullie doornemen. Met deze keer daan, Jewlle en Koos achter de desk. De drie hebben het over de aankondiging van Counter-Strike 2, de fraaie beelden vanaf de GDC in San Jose, het veertigjarige bestaan van Rambo, de commotie rond Redfall en vele andere zaken. Click dus maar snel op die vermaledijde Play button en check de EvdWL talkshow van vrijdag 24 maart 2023.

Wie gaat er de PS5 Pro halen?

Natuurlijk zijn daar ook ook de vaste onderdelen van de talkshow. We bespreken de polls van deze week over de PS5 Pro en The Witcher Remake, we hebben een stelling over Sony en het maken van een concurrent voor Call of Duty en de drie geven aan wat ze aankomend weekend gaan spelen. Kortom, alles is aan boord voor een vermakelijke anderhalf uur aan game- en nerd talk.

Scoor de snelle Crosshair 17 gaming laptop van MSI met 100 euro korting

Partner MSI heeft dit keer hun Crosshair 17 in de spotlight gezet. Deze snelle gaming laptop model met aan boord een Intel Core i7-12650H en een NVIDIA GeForce RTX 4070 videokaart, heeft een nieuw design gekregen en daar kun je deze week bij Alternate van profiteren. Die hebben namelijk 100 euro van de aanschafprijs vandaan gehaald. Mocht je interesse hebben, dan kun je de aanbieding hier checken. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch