Menu Premium
Loading...

EvdWL over GTA 6, de Switch 2, Zelda & natuurlijk Starfield

08/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We zijn vandaag gewoon bij de vrijdag aangekomen. Flink bezweet, want de zon schijnt fiks en de studio is bloedheet. Maar het weekend gloort aan de horizon. En dat betekent dat we onze verhitte lichamen in koel water zouden kunnen onder dompelen. Of we gaan lekker in de tuin in de schaduw liggen. Of binnen achter de TV om Baldur’s Gate 3, Starfield of wie weet wel NBA2K24 te spelen. Want wat komt er belachelijk veel uit momenteel. En allemaal van prima kwaliteit. Een ander pluspunt van het weekend is dat je weet dat je kunt gaan luisteren naar een nieuwe aflevering van Einde van de Week Live. De talkshow waarin onze presentatoren het belangrijkste nieuws van de afgelopen zeven dagen bespreken. Met elkaar en met de community. Het duo Huey & Koos & zit klaar om in deze video en podcast een flink aantal topics met je door te nemen. Wat vinden ze van het gekissebis rond het cijfer van Starfield, geloven ze dat GTA 6 2 miljard dollar kost om te maken en zitten ze te wachten op de Switch 2? Dit en vele andere onderwerpen zie en hoor je voorbijkomen in de EvdWL van vrijdag 8 september 2023.

Gaat GTA 6 echt 2 miljard dollar kosten?

Verder in het nieuws: Red Dead Redemption 3 zou in de maak zijn, Zelda: Tears of the Kingdom krijgt geen DLC en de E3 lijkt ook in 2024 niet terug te komen. Genoeg materiaal dus om lekker over te babbelen. Met natuurlijk een koude kletser erbij.

Krijg fijne ‘cashback’ op diverse MSI componenten

Iedereen houdt van geld terug krijgen. Check daarom eens de Cashback acties van MSI die hier momenteel lopen. Bij de aanschaf van veel verschillende componenten krijg je een deel van het aankoopbedrag terug. En daar zitten componenten bij die wij voor onze MSI Zomer Kamp PC hebben gebruikt. Zoals het Z790 Godlike moederbord, de MEG AI1300P PCIE5 voeding, de MEG PROSPECT 700R behuizing en de MEG CORELIQUID S360 liquid cooling.  

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch