Menu Premium
Loading...

EvdWL over de gecancelde E3 2020, CoD Warzone & Silent Hill Reboot

13/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oef dit was toch wel het weekje hoor en daarom hebben we ook flink wat te bespreken zoals bijvoorbeelde gecancelde E3 2020 in deze gloednieuwe Einde van de Week Live. Het land mag dan wel op z’n gat liggen, maar de Gamekings trein dendert onverminderd hard door!

Huilen om de afgelaste E3 2020

We kunnen er niet omheen en ook bij deze EvdWL zullen we het moeten gaan hebben over het coronavirus want de impact op de gamesindustrie is groot. Waar we ons de vorige week nog hardop afvroegen hoe het ervoor zou staan met betrekking tot de E3, is de kogel nu door de kerk. E3 2020 gaat jammer genoeg niet door. Dat doet pijn! Wat moeten we nu gaan doen? De tickets zijn al geboekt, de AirBnB uitgezocht en wilde plannen zijn al gemaakt. Het GKE3 feestje zal gewoon doorgaan en dus moeten we kijken hoe we het in een ander jasje kunnen steken dit jaar.

Call of Duty Warzone vestigt records

Dan dropte deze week eindelijk de free-to-play standalone battle royale mode van Call of Duty: Warzone. Skate, Koos en Tom zijn er deze week diep ingedoken en hun review kan je dan ook op de website terugvinden! Warzone pakt het even iets anders aan dan Blackout vorig jaar en de resultaten zijn dan ook indrukwekkend. Activision wist maar liefst 6 miljoen spelers binnen 24 uur aan zich te verbinden.

15% korting op het complete Reell assortiment voor GK kijkers

Gamekings loves Reell en Reell loves Gamekings. Speciaal voor de Gamekings community hebben ze dan ook een kortingscode van 15% aangemaakt die je kunt gebruiken op het complete assortiment! Zo kun je lekker in haute couture stunten deze lente terwijl je in quarantine zit. De kortingscode GK15 kun je gebruiken op de website reellshop.nl.

Review EvdWL op jouw favoriete Podcast App

Last but not least willen we graag nog even jullie hulp inschakelen in deze barre tijden. Mocht je EvdWL nou een toffe podcast vinden, laat dan een 5-sterren review achter op jouw favoriete podcast app. Gamekings is te beluisteren op Apple Podcasts, Spotify en alle andere populaire podcast apps. Daarmee help je ons enorm en kunnen wij nog veel langer door blijven gaan met deze show te maken. Alvast bedankt bazige bazen! :-)

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch