Menu Premium
Loading...

EvdWL over de gamesindustrie, onrust in de VS en SEGA’s aankondiging

05/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je even naar buiten kijkt, dan kun je het zien: het weekend staat voor deur. En daar worden wij bij Gamekings altijd wel erg vrolijk van. Net zo vrolijk als van die maffe aankondiging van Sega. Maar weekend dus. Fijn. Zeker nu er weer wat meer mag en de kroegen, restaurant en bioscopen weer open zijn. Niet dat we daar doordeweeks niet naar toe gaan, maar op zaterdag is dat toch altijd net wat chiller. Mooie van dit weekend is dat de PC liefhebbers vol aan hun trekken gaan komen. In samenwerking met Asus ROG hebben we namelijk een  compleet PC Master Race Weekend opgetuigd. Met een Command & Conquer stream en drie dikke video’s. Allemaal boven op de GKE32020 pret.

Neemt game-industrie eindelijk echt stelling tegen racisme?

Waar gaan Emiel, JJ en Koos, want zij zijn aangeschoven, het in deze editie van de Einde van de Week Live talkshow over hebben. Natuurlijk over de fikse reactie van de game-industrie op de onrust in de VS. De wereld lijkt wakker te worden. Maar geloven de drie dat dit ook een structureel gegeven is, of, zoals zo vaak, slechts tijdelijk. Puur allemaal voor de goede sier? Het is een beladen en lastig onderwerp dus geheid dat het er weer verhit zal toegaan in de discussie met elkaar en de chat. Maar daar moet je niet bang voor zijn.  Games en realiteit raken hier elkaar direct. Dus juist des te meer reden om er over te praten.

Wat dacht Sega nu met die ‘grote’ aankondiging?

En hoe gaat het met de ‘E3’? Hebben we al dikke aankondigingen gehad? Wanneer barst het allemaal een beetje los? Volgende week? Al enig idee wanneer Sony nu wel de PlayStation 5 games gaat laten zien? En wat was dat nu met die grote aankondiging van Sega? Was dat serieus bedoeld? Je ziet, meer dan genoeg stof om over te babbelen. Goed weekend en stay safe!

De MSI deals netjes op een rij

Mocht je willen rondsnuffelen tussen de vele aanbiedingen die MSI de komende twee weken heeft voor gamers en creators: alles kun je hier(gamers) en hier (creators) vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch