Menu Premium
Loading...

Master Race #2: Overclocken, AMD Ryzen 4000 CPU’s & Nvidia Ampere

16/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie dan de tweede aflevering van Master Race: de 110% PC Gaming Talkshow powered by ROG bij Gamekings. Ik wil graag beginnen door jullie te bedanken voor de overweldigende positieve reacties op onze eerste aflevering. Dat doet ons erg goed!

AMD Ryzen 4000 & Overclocking

Deze keer hebben we een sloot aan nieuwtjes voor je in de wereld van PC gaming. Zo hebben we wat concrete informatie over de aankomende AMD Ryzen 4000 serie CPU’s. Deze zullen namelijk alleen compatible zijn met moederborden vanaf de 500-series. Is dat een logische beslissing van AMD en wat zijn de implicaties hiervan? We blijven nog even bij AMD CPU’s want het is een extreme overclocker gelukt om bijna een kloksnelheid aan te tikken van maar liefst 6GHz met… hou je vast… een AMD Ryzen 3 3100. Dat is een CPU van nog geen honderd euro!

Nvidia Ampere RTX 3000 geruchten

Ook was er deze week een online presentatie van Nvidia waarin de fundamenten van de Ampere architectuur uit de doeken werd gedaan. Ook hoorden we welke invloed de vooruitgangen in Ray Tracing en DLSS (Deep Learning Super Sampling) gaan hebben op de volgende generatie RTX 3000 kaarten. Verder was het een behoorlijk technisch verhaal vooral gericht op de industrie in plaats van gamers. Maar er zijn nog meer dan genoeg geruchten die we zullen bespreken.

Kijkersvragen over PC Gaming

In deze tweede aflevering van Master Race introduceren we tevens een nieuwe rubriek: kijkersvragen! We krijgen bij Brievenmaandag vaak technische vragen binnen met betrekking tot PC gaming alleen zitten daar niet altijd de juiste presentatoren om daar antwoord op te geven. Vandaar dat we daar ruimte voor hebben gemaakt bij Master Race!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch