Menu Premium
Loading...

EvdWL over de E3 presentaties, Days Gone, Borderlands 4 & GTA 6

07/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

Het weekend staat dit keer niet alleen voor de deur te trappelen, het is ook nog eens het weekend van de ‘E3’-presentaties. En je weet het, dan gaan we er een feestje van maken bij Gamekings. We houden dat moment in juni er gewoon in ere. In deze late editie van Einde van de Week Live is het logisch dat we de boel alvast lekker opwarmen. Wat zijn de laatste geruchten? Is er nog anders nieuws dat niks met de E3 te maken heeft? Huey, Jelle en JJ zitten aan de desk om je alvast in juiste stemming te brengen.  En dat doen ze met een shitload aan games die we mogelijk de komende dagen gaan zien. Van Borderlands 4, naar Gears of War 6, Avowed en Star Wars Outlaws tot Call of Duty Black Ops 6, Kindgom Hearts 4 en GTA 6. bespreken het in de Einde van de Week Live van vrijdag 31 mei 2024.

Van Borderlands 4 tot Fable 4, waar kijken we het meest naar uit?

Er valt veel te bespreken tijdens deze editie van EvdWL. Nieuws over de E3 presentaties, maar ook nieuws over een nieuwe Splatoon, een nieuwe animatieserie met Lara Croft in de hoofdrol en de matige liefde van Sony voor Days Gone. Plus een lekker lange editie van Cool of Serious Uncool. Als je dan nog niet in de stemming bent, dan weet we het ook niet meer.

Scoor de Cyborg 15 laptop van MSI met 200 euro korting

MSI zet in de E3-week hun Cyborg 15 gaming laptop in de aanbieding. Met aan boord een 12e generatie i7 processor, een NVIDIA RTX 4060 GPU met DLSS3, 512GB aan intern geheugen, een uniek transparant design en een blauw verlicht toetsenbord. Deze laptop is nu, hier, met 200 euro korting te koop bij de MediaMarkt. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch