Menu Premium
Loading...

EvdWL over Cyberpunk 2077, onrust op Twitch & Xbox Series X

26/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het weekend weer gehaald. Cyberpunk 2077 leeft nog, er mag straks weer meer in het openbare leven en het weer ziet er goed uit. Kortom, dat kan best wel eens een mooi weekend gaan worden. Helemaal als je ook gewoon een lekkere editie van jouw favoriete gaming talkshow op je koptelefoon hebt staan. En we hebben flink wat fraaie en minder fraaie onderwerpen voor je in petto. En zoals altijd, als we bij Gamekings discussiëren met elkaar, doen we dat ‘no holding back’. Wat betekent dat ieders mening zijn mening is en niet de universele waarheid.

Wat bracht de Cyberpunk 2077 stream teweeg bij ons?

We gaan het natuurlijk hebben over de Night City Wire livestream van donderdagavond. CD Projekt Red let 25 minuten lang wat nieuwe content uit hun nieuwe game zien. En dat konden we wel gebruiken na het aankondigen van de twee maanden uitstel van Cyberpunk 2077. Maar was het een doekje voor het bloeden of deed de presentatie ons meer? Gisteren keken bijna 1000 man mee met ons in de stream. In deze talkshow, na een nachtje slapen, doen we het nog een keer dunnetjes over. Met Koos, Tom en Skate.

Misbruik en bullying binnen de gamesindustrie

Maar er gebeurde nog veel meer de afgelopen week. Veel ophef over Twitch (en rest gamesindustrie) over een vergiftigde werksfeer en sexual harassment op de werkvloer. Wat gaat de impact zijn volgens de heren? Of neem de petitie die een nieuwe verhaallijn in The Last of Us 2 moet afdwingen bij Naughty Dog. Of wat leuker nieuws zoals de aankondiging van Pokémon Unite en nieuwe beelden van Marvel’s Avengers. Het wemelt dus van de interessante gespreksonderwerpen waar de drie presentatoren het over kunnen hebben. En geheid dat de chat zich er ook nog flink mee (of tegenaan) gaat bemoeien. Kan dus heel goed een fijne, verfrissende Einde van de Week Live gaan worden. En dat is wel nodig met die brandende zon aan de hemel. Prettig weekend en stay safe.

Aanbiedingen MSI Optix monitoren

Ook deze week heeft MSI weer een nieuwe aanbieding klaar staan. Het betreft de Optix G241 (24″) en Optix G271 (27″) monitoren. Deze platte Full-HD144Hz beeldschermen met IPS-paneel zijn de ideale “instap” monitoren en beide nu met 40 Euro korting in de aanbieding bij Coolblue en Bol.com.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch