Menu Premium
Loading...

EvdWL over cross gen PlayStation games, Square Enix & E3 2021

04/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en je weet wat dat betekent. Wij gaan live met jou het weekend in met behulp van deze nieuwe editie van EvdWL. Heb jij de stream gemist, of wil je hem heel graag nog een keer terugkijken? Dan kan dat uiteraard hier. Met Daan, Koos en een verassing van Jelle in de studio is ons presentatietrio er in ieder geval meer dan klaar voor. Hitte of geen hitte. En deze week gaan de mannen het hebben over PS5 games die tóch cross-gen gaan worden, komt Square Enix met een nieuwe (superhero) game én is er een gerucht over een nieuwe Saints Row game. En de E3 komt er dus hè. Genoeg ingrediënten voor een vruchtbare EvdWL dus.

EvdWL en PlayStation cross gen: Hermen Hulst flapte het er zo uit

Sony’s CEO Jim Ryan was er heel erg stellig in: de nieuwe PlayStation games komen uit voor de PS5. Want PS5 games maken voor de PS4 was onzin. Niet dus. Deze boodschap is de afgelopen week 180 graden gedraaid. Hermen Hulst van Sony World Wide Studio’s heeft verklaard dat games als God of War, Gran Turismo 7 en Horizon: Forbidden West ook uit gaan komen voor de last gen consoles. Iets wat (uiteraard) nogal voor wat verbazing heeft gezorgd in de industrie en waar JJ het in het GK Journaal ook al over heeft gehad. Want waarom ineens deze draai? Daan, Koos en Jelle gaan je hun mening geven in deze PlayStation cross gen EvdWL, want het moge duidelijk zijn dat hier ieder geval meer dan genoeg over te zeggen valt.

Square Enix is bezig met een superhero game

Laten we eerlijk zijn: superhero’s scoren. In de bios zijn dit vooral nog deze films waarvoor mensen echt in de zaal gaan zitten. En bij Nerd Culture ontkom je er ook niet aan. Het scoort, dus hebben wij het er ook over. Onze gesprekken zijn nu kracht bijgezet dankzij de nieuwe Square Enix game. Het lijkt er namelijk op dat de nieuwe Square Enix game Guardians of the Galaxy gaat worden. Maar of dit zo’n goede keuze is na het eerdere Marvel Avengers debacle valt nog te overzien.. Met Daan, Koos en Jelle weet je in ieder geval dat jij een eerlijke mening voorgeschoteld gaat krijgen. Gewoon bij Gamekings in EvdWL.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch