Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘PlayStation maakt voorlopig nog weinig PS5 exclusives’

03/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe editie van ons GK Journaal staat voor je te trappelen. Reddit is afgespeurd, Tweets zijn doorgespit en contacten zijn gevraagd om nieuwtjes. Alles zodat we voor jou een nieuw Journaal kunnen maken met het allerlaatste nieuws. In deze editie gaat JJ het hebben over de mededeling van Sony World Wide Studios baas Hermen Hulst dat de grote releases voorlopig geen PS5 exclusives worden. En daar ging niet elke gamer lekker op. JJ legt uit waarom. Verder komt Nintendo met een persconferentie waarin hun nieuwe games bekend gemaakt worden én heeft Balenciaga ineens een heel duur PlayStation shirt uitgebracht. Dit alles en nog veel meer zie je hierboven terug in de nieuwe editie van het GK Journaal.

God of War, Gran Turismo 7 en Horizon: Forbidden West worden geen PS5 exclusives

Games die zowel op de PS5 als PS4 te spelen zijn. Het klinkt als een no-brainer, toch? Want waarom zou je jouw oude generatie console gamers bewust uitbannen? Helemaal als je huidige nieuwe console nog steeds tegen enorme vertraging aanloopt. Hermen Hulst dacht hier ook zo over: en daarom is nu duidelijk gemaakt dat zowel Gran Turismo als een andere grote PlayStation games backwards compatible worden gemaakt. Maar had Jim Ryan, de baas van PlayStation niet gezegd dat ze geloofden in generaties? Hoe zit dit nu?

Nintendo komt met nieuwe games

Een persconferentie met mogelijk nieuwe games is altijd tof uiteraard. En als Nintendo iets aangekondigd is dat reden genoeg voor JJ om dit nader met je te gaan bespreken. 15 juni moet het gebeuren en in 40 minuten komt er hopelijk genoeg nieuwe toffe shit voorbij die jij wellicht binnenkort op je Switch Pro speelt. Want ja, ook de aankondiging van die laatste console lijkt steeds dichterbij te komen. Ook daar heeft JJ uiteraard wat nieuws over. Genoeg om over te praten dus in het GK Journaal van donderdag 3 juni 2021.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch