Menu Premium
Loading...

EvdWL over canceling E3, Super Mario Movie & The Last of Us op PC

31/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Morgen is het 1 april. De dag dat we overladen gaan worden met suffe grappen. Vandaag houden we het gewoon serieus. In hoeverre dat tenminste lukt als het eerste biertje van de vrijdag wordt open getrokken. Anyway, Huey, Jelle en Koos zijn in goed gemutst en voorbereid om jou een spetterende nieuwe editie van Einde van de Week Live te presenteren. Helaas wel een met een lichtgrijs randje, want op donderdagavond werd bekend gemaakt dat de E3 van dit jaar gecanceld is. Iets wat we de afgelopen week, waarin veel partijen afhaakten, al bang voor waren. Geen Road Trip dus. Maar wat dan wel? De drie heren gaan het er uitgebreid over hebben. Dat en vele andere gespreksonderwerpen zie en hoor je langskomen in deze aflevering van EvdWL.

De E3 gaat niet door, leve de E3?

Maar er is meer dan alleen de E3. Zo komt de première van de Super Mario Bros Movie snel dichterbij. En we hebben vrijkaarten te vergeven via onze social media kanalen. Wat verwachten wij van de film? En hoe kijken we aan tegen de nogal rommelige release van The Last of Us voor de PC, de remake van Metal Gear Solid 3 en de nieuwe Dragon Age? Meer dan genoeg gespreksstof voor anderhalf uur game-gerelateerd gebabbel.

MSI en BOL.com maken een betaalbare gaming laptop nu nog meer betaalbaar

In deze editie maakt MSI een zeer betaalbare gaming laptop nog meer betaalbaar. De MSI GF63 Thin Gaming Laptop met een Intel Core i7 processor en een NVIDIA GeForce GTX 1650 aan boord kun je nu namelijk met 500 euro korting bemachtigen bij Bol.com. Een ideale laptop om op te werken en de wat lichtere games zoals League of Legends en FIFA te spelen. Mocht je de actie willen checken dan kun je dat hier doen. de link zoals altijd in de chat en de tekst bij de video vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch