Menu Premium
Loading...

EvdWL over Call of Duty, Xbox Series X en next-gen geruchten

24/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanuit drie plekken in Nederland presenteren wij jullie een verse editie van Einde van de Week Live. Pontificaal op je beeldscherm. Koos, Daan en JJ zijn achter hun eigen tafels in huis aangeschoven om samen met jullie de week door te nemen. Een week waarin we helaas te horen kregen dat we nog wel een paar weken langer thuis moeten werken en recreëren. En dat valt niet mee, zeker niet met de zon buiten, die zich anders nog zo lang en duidelijk laat zien.

Het regende Call of Duty nieuws

Ook voor ons is gaming in deze moeilijke periode een ware afleiding. En het nieuws wordt daardoor meer dan normaal intensief gevolgd. Nieuws over Call of Duty Warzone bijvoorbeeld. Onze game to go op dit moment. Vrijwel elke dag verscheen er wel weer een nieuwtje in de media. Over cheaters, matchmaking en nieuwe modes. Hoe beleefden de drie deze Call of Duty-nieuws tornado? Opvallend was ook het nieuws over een nieuwe Xbox Series, mogelijk de Lockhart? En de opmerking van Phil Spencer dat de fans niet al te lang hoefden te wachten op de aankondigingen van hardware en games. Zou er dan inderdaad, zoals de geruchten gaan, een Xbox event aankomen in mei? De drie zouden er op zeker blij mee zijn.

Animal Crossing New Horizon is grootste launch Nintendo ooit

En er gebeurde een hoop meer. De broncode van Counter-Strike GO werd buit gemaakt, Animal Crossing New Horizon verbreekt alle verkoop records bij Nintendo, Epic Games gaat Fortnite op Google Play zetten terwijl ze ooit aangaven dat daar niks van wilden weten en hoe lang gaat het duren voordat de nieuwe GTA in de winkels gaat liggen. Alles bij elkaar meer dan genoeg stof om anderhalf uur lang lekker te ouwehoeren over onze favoriete hobby: gaming. Have fun en Stay Safe!

Win 50 euro voucher, toetsenbord en keyboard bij MSI

We zitten momenteel allemaal verplicht thuis te werken en moeten ook al onze vrije tijd er door brengen. PC’s en laptops zijn erg fijn. Om te werken, te gamen of series op te kijken. Om iedereen een hart onder de riem te steken is MSI is een Stay at Home Challenge begonnen. Met elke week een andere challenge op hun Instagram-pagina. De challenge van deze week is zo veel mogelijk rode items in je huis op de foto zetten. je bankrekening die in de min staat telt niet mee. Ben je op 27 april de winnaar dan ontvang je onder meer een toetsenbord, een headset en een voucher van 50 euro te besteden op de MSI-webshop.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch