Menu Premium
Loading...

EvdWL over Assassin’s Creed Shadows & Ghost of Tsushima 2

17/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Daar staat ‘ie dan. Het weekend. Pal voor de deur. Te kloppen als een bezetene. Wij zien dat als een meer dan aangename verrassing met de afgelopen warme dagen. Lekker even afkoelen op de bank. Het aankomende weekeinde luiden we zoals altijd in met een nieuwe editie van Einde van de Week Live. De talkshow waarin het belangrijkste game gerelateerde nieuws besproken wordt. Jelle, JJ en Koos zijn aangeschoven. Met z’n drieën praten ze in deze aflevering van EvdWL onder andere over de nieuwe Assassin’s Creed Shadows, de komst van Ghost of Tsushima 2 en een nieuwe DOOM-game opkomst en het feit dat PlayStation nu een Nederlandse (deel)baas heeft. Dit en meer topics zie en hoor je langskomen in de Einde van de Week Live van vrijdag 17 mei 2024.

Samoerai-fans blij met Shogun, Assassin’s Creed Shadows en Ghost of Tsushima 2

Naast eerdergenoemd nieuws praten de drie ook Square Enix dat hun exclusieve platformtitels zal laten varen en SEGA dat van Sonic en Like a Dragon jaarlijkse franchises wil gaan maken. Is dat een goed idee of niet? Er is dus een hoop te bespreken. Start daarom maar snel de video.

Check de aanbieding voor de MSI Claw

De spotlights staan deze week op de Claw. De handheld van MSI. Het is krachtige knaap met aan boord de nieuwe Ultra Core 7 processor, een Thunderbolt 4 input (waarover geen enkele andere handheld beschikt), 1TB SSD opslag, een full HD 120HZ scherm, extra macro keys op de achterkant, Hall effect joysticks en het device is geschikt voor Wifi 7. MeGekko heeft momenteel hier een mooie aanbieding voor de Claw lopen.  

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch