Menu Premium
Loading...

EvdWL over Black Friday, Warzone 2, Battlefield 2042 & Dead Island 2

18/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We zijn vandaag aangekomen bij de laatste dag van de werkweek. Het weekend staat voor de deur. En dan bieden we je altijd een nieuwe editie van Einde van de Week Live aan. Dé talkshow over gaming waarin we al het nieuws dat er toe doet in de afgelopen week doornemen. Deze keer hebben Huey, Daan en Koos plaatsgenomen achter de desk en praten ze over diverse topics die de afgelopen week speelden. Er gebeurde namelijk het nodige de afgelopen zeven dagen. Zo was daar de launch van Battle Royale knaller Warzone 2, die zoals te verwachten viel nogal stroef verliep. Lijkt Phil Spencer eigenhandig de angel uit het dispuut over de aankoop van Activision/Blizzard te hebben getrokken, werd Dead Island 2 voor de zoveelste keer uitgesteld en komt Battlefield 2042 behoorlijk snel al naar Game Pass toe. Laat het weekend dus maar komen met deze editie van Einde van de Week Vrijdag Live.

Warzone 2 beleeft goede en slechte start

Daarnaast kijken we al wat vooruit naar Black Friday. Is het met de recessie nog wel een ding bij ons en bij de community? Hebben we nog plannen? Mooie deals die we het oog hebben? Volgende week hebben in ieder geval een Black Friday editie van EvdWL. Tot die tijd, geniet vooral van deze editie.

MSI presenteert haar Black Friday deals

Sponsor MSI zet de spotlights deze week op, en hoe kan het ook anders, hun Black Friday deals. MSI trapt het feest af op deze pagina met alle deals die gelden voor de complete range van hun notebooks. Check ze eens in alle rust als je op zoek bent naar een nieuwe laptop. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch