Menu Premium
Loading...

EvdWL over bestorming Capitool, Cyberpunk 2077 & Nintendo

08/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste week van 2021 heeft alweer zijn eind bereikt. En wie dacht dat 2021 ietwat normaler zou worden dan 2020, die had het goed mis. Want ineens stond er een man verkleed als Viking in het Capitool. Het leek wel een b-game. Logisch dus dat we in deze Einde van de Week Live ook even stilstaan bij de gebeurtenissen in de VS. Maar ook niet weer te lang, want we zijn hier tenslotte om te praten over gaming. Ook op dat gebied is er de afgelopen week weer genoeg gebeurd. Dit zijn zo maar een paar van de onderwerpen die besproken worden: Cyberpunk 2077, Microsoft dat ooit Nintendo wilde kopen, de Nintendo Switch Pro, de PS2 style PS5 en natuurlijk nog heel veel meer.

De wereld had er heel anders uit kunnen zien voor Nintendo

Nintendo is al generaties lang een van de grootmeesters als we het hebben over gaming. Niet alleen met hun IP’s, maar ook met hun consoles. Nintendo is eigenlijk het bedrijf waar je naar moet kijken voor innovatie. Maar wat nou als de wereld er compleet anders uit had gezien voor Nintendo? Er is deze week een interview online gekomen waarin bekend werd gemaakt dat Microsoft, de makers van de Xbox, ooit Nintendo wilden kopen. We weten natuurlijk dat Microsoft een rijk bedrijf is, maar toentertijd werden ze keihard door Japanners uitgelachen om hun aanbod. maar wat als ze wel ‘ja’ hadden gezegd?

Een mooie nieuwe PlayStation op de markt

De PS5 is nu bijna twee maanden officieel uit. Hoewel vrijwel iedereen positief is over de console zelf, zijn er veel mensen die kritisch zijn over zijn uiterlijk. Ook bij ons op de redactie is niet iedereen er over te spreken. Maar voor de mensen die geen witte PS5 willen, is er nu dan toch nog hoop. Buiten het feit om dat de zijplaten gecustomized kunnen worden, wordt er namelijk ook een limited edition PS2 style, zwarte PS5 uitgebracht. En laten we eerlijk zijn, die is mooi. Maar als de gewone PS5 al nauwelijks te verkrijgen is, hoe bemachtig je deze limited edition dan…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch