Menu Premium
Loading...

EvdWL over Battlefield, CD Projekt Red, Halo & de Tokyo Game Show

02/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn alweer aangekomen bij het einde van de week. En hoe kunnen we deze week beter beëindigen dan door eens lekker live te gaan? Vandaag hebben Koos en Jelle het in Einde van de Week Live over een breed arsenaal aan onderwerpen. Zo hebben het onder andere over het lek rondom de nieuwe Battlefield game, de nieuwe plannen van CD Projekt Red,  wel of niet naar de Tokyo Game Show 2021, de potentiële releasedate van Halo Infinite en nog veel meer. Maak het jezelf maar lekker comfortabel, want het is tijd om lekker de week uit te gaan met een nieuwe editie van Einde van de Week Live.

Wat is CD Projekt Red’s nieuwste tactiek?

De laatste paar maanden gaan niet heel lekker voor CD Projekt Red. Zo weten we allemaal in welke staat Cyberpunk 2077 is uitgekomen, diens verwijdering van de PSN Store, de vele rechtszaken, de zakkende aandelen en de hack van een paar weken geleden. Ondanks al deze tegenslagen heeft CD Projekt Red toch hun toekomstplannen bekend gemaakt. Ze hebben zich bijvoorbeeld uitgebreid met Digital Scapes om zo hun eerste studio in Canada te creëren. Ook maakten ze bekend dat ze vanaf 2022 aan meerdere games tegelijkertijd gaan werken en er zijn aanpassingen gemaakt aan het originele multiplayer idee rondom Cyberpunk 2077. Jelle en Koos gaan hier nog eens dieper op in.

Wanneer kunnen we Halo Infinite verwachten?

Ooit stond Halo Infinite gepland als launch titel voor de Xbox Series X. Zoals we allemaal weten is het iets anders gelopen dan in eerste instantie door Microsoft was bedacht. De game werd een flink stuk uitgesteld en er is officieel nog steeds geen release date voor bekend gemaakt. Maar naarmate we verder komen in het jaar komen de geruchten en potentiele leaks toch weer op gang. Zo zou het wel eens kunnen zijn dat iemand zijn mond voorbij heeft gepraat en we dus onofficieel een release date weten voor Halo Infinite. Maar of deze ook waar zal blijken, daar gaan Jelle en Koos eens rustig over babbelen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch