Menu Premium
Loading...

EvdWL over Battlefield 2042, Gran Turismo 7 & fenomeen Deathloop

17/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor je het weet staat ie voor de deur: een keihard nieuw weekend. En zo’n weekend trappen we altijd af met een verse, frisse en lekkere Einde van de Week Live talkshow. Op de stream, als video en zachtjes in je oren als podcast. Vandaag zitten Koos en Daan voor je klaar. Dit illustere duo heeft tal van onderwerpen op hun MSI-laptop staan. Bijvoorbeeld over het uitstel van Battlefield 2042. gaat dit het zijn, of komt er een langere dealy? En wanneer is dan de beta? Ze hebben het over het fenomeen dat Deathloop heet. Geprezen op de PS5, verguist op de PC. Wat is daar dan aan de hand? We zagen een nieuwe iPhone deze week. En dan is Apple-fan Koos er altijd bij. Zit er nog progressie in het werk van de Amerikanen uit Cupertino?

Wanneer kunnen we met de beta van Battlefield 2042 aan de slag?

Ze discussiëren ook over een opmerkelijke bewering van PlayStation dat de DualSense controller er voor zorgt dat racen met de controller straks identiek aanvoelt als racen met een stuur. Geloven de twee redelijk fanatieke stuur-gebruikers hierin? PES komt straks met lootboxes, Gatcha-style.  daar heeft Koos vast ook wel een mening over. En die nieuwe Brothers in Arms-game van Gearbox. Maakt dat de heren blij of interesseert het hen geen gevoegelijke hol. Dit en vele andere topics worden allemaal behandeld in de Einde van de Week Live van vrijdag 17 september.

MSI GE Raider: krachtige gaming laptop met diverse configuraties

Sponsor MSI heeft de GE Raider in de etalage staan. Het is hun krachtigste gaming laptop. Er zijn verschillende configuraties, met een videokaart tot RTX3080 en met verschillende schermen, van UHD resolutie met 120Hz tot Full HD met 360Hz. Voor ieder wat wils dus. Als je meer info wilt hebben, dan kun je die hier vinden.

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch