Menu Premium
Loading...

EvdWL over No Man’s Sky Frontiers, Cyberpunk 2077 & Playstation

03/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site. 

Yes, lieve mensen. We gaan op een knallende wijze het weekend in met een gloednieuwe editie van EvdWL. Deze vrijdag hebben we weer een speciale gast erbij, namelijk niemand minder dan onze Kevin. Samen met Koos en Daan zitten ze weer voor jullie klaar. We hebben een behoorlijk vol programma voor je klaarstaan, met nieuwtjes over No Man’s Sky: Frontiers Update, de next-gen versie van Cyberpunk 2077, Playstation Showcase en nog veel meer nieuwtjes. ga er maar lekker klaar voor zitten, want de mannen zitten er helemaal klaar voor.

Playstation Showcase & Tokyo Game Show zal volledig online plaatsvinden.

De Gamescom is voorbij, maar we hadden nog niet alles gezien. Het is weer tijd voor een nieuwe Playstation Showcase. Onze Hermen Hulst liet op Sociale media weten dat het best een bijzondere showcase kan gaan worden. Wat gaan we daar zien? Daan, Koos & Kevin gaan goed in gesprek over wat we mogelijk daar kunnen verwachten en of je het misschien wel bij ons kunt gaan kijken? Verder hebben natuurlijk ook dit jaar een Tokyo Game Show, helaas gaan we dit jaar niet naar Tokyo. Het zal ook dit jaar weer volledig online zijn. Verder hebben we ook nieuws over No Man’s Sky Frontiers. Daarnaast hebben we nog veel meer nieuwtjes voor je klaar zijn en de leukste discussies en gesprekken om het weekend in te luiden.

Fijne korting plus geschenk bij aankoop MSI gaming laptop met RTX 3060 aan boord

Bij aankoop van een MSI GF76 11UE-005NL gaming laptop met een 11e generatie Intel processor & een Nvidia GeForce RTX 3060 aan boord, bij MeGekko.nl, krijg je 150 euro korting plus je gratis earbuds ter waarde van €49,95.  Deze actie geldt t/m 10 september of zolang de voorraad strekt en OP=OP! Alle info vindt je hier

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch