Menu Premium
Loading...

EvdWL over afgelasting GamesCom, Warzone, Batman & Corona-talk

17/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben met zijn allen opnieuw een weekje binnen zitten achter de rug. Het lijkt inmiddels een beetje de normale gang van zaken te worden. We weten bijna niet meer hoe het is om naar de kroeg of de bioscoop te gaan. Gelukkig hebben we een houvast aan Einde van de Week Live. Die gaat zoals altijd gewoon door. Met dit keer Koos, Daan en Skate achter de microfoon, klaar om met jou het nieuws van deze week door te nemen. Als Koos en Daan daar tenminste toe in staat zijn. Want het was gisteren laat in Moos Tavern waar het verjaardagsfeestje van Koos werd gevierd.

GamesCom is er dus ook niet dit jaar…

Maar het zijn professionals bij Gamekings en dus gaan ze er gewoon voor. Er is immers weer genoeg gebeurd de afgelopen dagen. En veel daarvan had met dat nare Coronavirus te maken. Ons jaarlijkse reisje naar Keulen kan bijvoorbeeld vergeten worden. Frau Merkel heeft aangegeven dat er tot en met 31 augustus geen grootschalige evenementen mogen worden gehouden in Duitsland. En GamesCom is van 25 tot en met 30 augustus. Dus helaas. Wat nu? Een digitale versie? Gaan we überhaupt nog wel game-events zien dit jaar?

Nieuws rond zowel de Xbox Series X als de PlayStation 5

Ook was er nieuws rondom zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X. Over het aantal consoles bij launch, de prijs en de evenementen die de beide consoles in de spotlights moeten gaan zetten. Want we weten nog steeds erg weinig over de games die gaan uitkomen op beide next gen consoles. Ook viel er genoeg te beleven rond Call fo Duty Warzone. Geen trio’s, wel trio’s. Of het gerucht dat er al gewerkt wordt aan een Remake van Resident Evil 4 en een nieuwe Batman-game. Terwijl Resident Evil 3 Remake net in de winkels ligt. Wat vinden de drie heren daar van? En zo zie je, het mag dan Coronacrisis zijn, en we voelen hem stevig, maar gaming gaat gewoon door. En dat is maar goed ook. Hebben we in ieder geval iets om in deze barre tijden naar uit te kijken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch