Menu Premium
Loading...

EvdWL over 2023 lineup Ubisoft, massa ontslagen in industrie & sneeuw

20/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Nederland is wit. Dat weerhoudt ons er niet van om naar de studio te schuifelen en een nieuwe editie van ons vaste vrijdag talkshow op te nemen. Zodat ie klokslag 17:00 uur bij jou op het beeldscherm staat. Kun je mooi het aankomende weekend mee vieren. In beeld of in geluid. We hebben we het natuurlijk over EvdWL. De talkshow waarin het belangrijkste nieuws van de afgelopen week samen met de chat op geheel eigen wijze wordt doorgenomen. Ook deze week was er genoeg te beleven in de industrie. Drama zoals een golf aan ontslagen in de industrie. Maar ook mooie zaken zoals de aankondiging van een nieuw deel van het Nederlandse Age of Wonders en verse beelden van de titel waar velen op wachten, Hogwarts Legacy. Dit en vele andere onderwerpen ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 20 januari 2023.

Veel ontslagen bij makers Starfield en Halo Infinite, malaise bij Ubisoft

Dat we met zijn allen pittige tijden meemaken, dat is iedereen denken wij onderhand wel duidelijk. De industrie ontkomt niet aan die ellende, en dus vlogen er deze week een hoop mensen uit bij verschillende partijen. Gaat dit gevolgen hebben voor de games die ze maken? Er is ook nieuws over de lineup van de PSVR2. Wat zouden we daarvan willen spelen? De lineup van Ubisoft voor 2023 lekte ook uit. Wat zit daarbij dat we willen spelen? Dit en meer wordt besproken in deze editie van Einde van Week Live.

MSI biedt kleine 200 euro korting op de GF63 Thin 11UC-873NL Gaming Laptop

Deze week zet MSI een betaalbare gaming laptop met fijne prestaties in de spotlights. De GF63 Thin 11UC-873NL gaming Laptop heeft een Intel Core i7 en een RTX 3050 aan boord waardoor je de hedendaagse games prima kunt spelen. Hier kun je de laptop met een korting van een kleine 200 euro binnenhalen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch