Menu Premium
Loading...

EvdWL met een uitgebreide terugblik op PlayStation State of Play

26/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de verwachting rondom de nieuwste PlayStation State of Play niet gigantisch waren, was er toch een kleine hoop op een update over Horizon Forbidden West of God of War Ragnarok. Maar helaas, we moesten het met veelal kleinere games doen. Games die de komende maanden al uitkomen. In deze editie van EvdWL blikken Skate en Koos voor een groot deel terug op dit online evenement. Maar er zijn ook andere onderwerpen zoals: Sony die Japan Studio’s sluit, Dragon Age 4 dat officieel puur singeplayer wordt, de tweede versie van PlayStation VR en natuurlijk nog veel meer.

Een terugblik op State of Play

Vooraf aan de state of play kon het iedere kant op gaan. Sommige mensen hoopten op nieuwe beelden van Horizon, of God of War. Anderen hadden niet echt hele hoge verwachtingen. want Sony had al aangegeven dat ze het vooral over de games gingen hebben die binnenkort uitkwamen. Gisteren om 23:00 uur was het zo ver. Toen kregen we antwoord op wat Sony ging laten zien. En nu alles achter de rug is, we er nacht over hebben kunnen slapen, kunnen we spreken van een goeie State of Play? Of krijgt de online show, net zoals de meest recente Nintendo Direct, ietwat gemixte reacties? Koos en Skate blikken terug op alle geshowde games in deze editie van EvdW Live.

Heeft Anthem de werkwijze van BioWare veranderd?

Jarenlang was het een ding om jouw game een live-service ervaring te laten bieden. Games zoals Fornite en Destiny hebben het Live-Service concept groot gemaakt. Waarna er steeds meer games deze werkwijze hebben geprobeerd te volgen. Een van deze games was BioWare’s Anthem. De game kreeg gemixte reacties en na de vele kritieken werd er aangekondigd dat er gewerkt zou worden aan Anthem Next. Ondertussen is deze versie ook gecancelled en werd bekend dat Dragon Age 4 een singleplayer game wordt. is het zo dat Anthem ervoor heeft gezorgd dat BioWare hun werkwijze heeft aan moeten passen? Voer voor discussie lijkt ons…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch