Menu Premium
Loading...

EvdWL over eerste impressie Battlefield 2042, Game Awards & NFT’s

12/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

De week komt op zijn einde en dat betekent dat het bijna weekend is. Gelukkig hebben we voor die tijd nog een mooi hoogtepunt voor jouw vrijdag middag. We hebben het dan natuurlijk over EvdWL. Jouw favoriete podcast en item waar we al het nieuws behandelen van de afgelopen week. Koos en Daan zitten voor je klaar. Druk maar snel op Play knop zodat de podcast app of de video op de website opstart. En het wordt een extra speciale editie omdat we het uitgebreid gaan hebben over onze eerste uren in Battlefield 2042. Plus daarnaast het doornemen van alle nieuwtjes uit de afgelopen week. Gezelligheid dus.

Early acces van Battlefield 2042 is vandaag beschikbaar

Zo is de early acces vandaag uitgekomen van Battlefield 2042. Koos heeft de game al een paar dagen mogen spelen en gaat jullie uitgebreid vertellen hoe zijn eerste ervaring was. Verder gaan we het hebben over de Game Awards die op 10 december, midden in onze nacht plaatsvinden. En dat is natuurlijk niet het enige wat we vandaag voor je in petto hebben. We hebben we het ook over het succes van Forza Horizon 5 op de Game Pass, onze grote vrienden uit Silicon Valley, de schaarste aan PS5’s  en veel meer. Je ziet het allemaal in deze editie van EvdWL!

Fijne korting op aanschaf van MSI Gaming GF66 Katana Gaming Laptop

Sponsor MSI draait alvast warm voor Black Friday: Je krijgt namelijk nu al bij BCC 300 korting op de GP65 gaming laptop. Met aan boord de tiende generatie Intel® Core i7-processor en een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti videokaart. De laptop is gezegend met een 15,6 inch Full HD (1920 x 1080) scherm. De deal loop vanaf nu tot en met Black Friday.  En op is op!

Maandag starten op de website van MSI de rest van MSI’s Black Friday Deals. Als je dus op zoek bent naar een leuk voordeeltje, dan weet je waar je moet zijn.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch