Menu Premium
Loading...

EvdWL over Warzone, DualSense controller & Cyberpunk 2077

11/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een dag dat we er een stream extravaganza van dik acht uur uitgooiden, verzorgden we ook een Einde van de Week Live Talkshow. Want het nieuws staat niet stil. En dus gingen Koos, Daan en Tom er klaar voor zitten en namen met elkaar en de chat het nieuws van de afgelopen week door. En daar zaten gelukkig een paar spraakmakende issues bij. Want wie had in hemelsnaam verwacht dat Sony, zo maar vanuit het niks de controller van de PlayStation 5 zou droppen? En dat Warzone ons zo in de greep zou worden.

Hoe hard gaan de drie mannen op het nieuwe seizoen in Warzone?

Wij denken vrij weinig mensen. Wij in ieder geval niet. Waarom deed Sony het exact op dit moment? En wat vonden de drie van het toch wel redelijk radicaal andere ontwerp en kleurstellingen? PlayStation en de kleur wit, dat is immers wel een dingetje… Dan was er nieuws over Warzone. De megahit van Activision. Seizoen 3 voegt niet alleen wat nieuws toe aan de multiplayer mode van Call of Duty Modern Warfare, maar ook aan de zo populaire Battle Royale mode Warzone. Wat vinden de drie ervan en zijn ze alle drie ook fan?

Cyberpunk 2077 ligt ondanks Coronacrisis nog altijd goed op schema

Nieuw was er ook omtrent Cyberpunk 2077. Developer CD Project Red gaat er nog steeds van uit dat de game in september uitkomt. Het wordt ook geen launchgame voor de next gen consoles. Geloven de drie de woorden van de Poolse succes developer, of is het meer mooipraterij voor de bühne. Koos wil het ook even hebben over activatie van Google Stadia. De Amerikanen maken haar service de komende twee maanden gratis. Onder het motto dat de service de mensen in tijden van de Coronacrisis samen kan brengen. Of hebben ze gewoon geen andere keus aangezien nog steeds heel weinig mensen de dienst weten te vinden? Dit en meer in Einde van de Week Live.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch