Menu Premium
Loading...

Wat vinden we van de PlayStation 5 DualSense controller

08/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Daar was ie opeens. Op een late dinsdagavond. Sony verraste vriend en vijand door een blog online te zetten op PlayStation.com en daarin de nieuwe DualSense controller van de PlayStation 5 uit te doeken te doen. Of het een spontane actie was of een reactie op de Inside Xbox video van Xbox waarin weer wat nieuwe details van games en de Xbox Series X werden gegeven, weten we niet. Maar wat maakt het uit. Eindelijk kregen wat we nieuws omtrent de PlayStation 5 waar we als gamer wat mee konden.

Hoe wreed vinden we de DualSense na een nachtje slapen?

Op hun blog trok Sony vol trots van leer: “The features of DualSense, along with PS5’s Tempest 3D AudioTech, will deliver a new feeling of immersion to players.” Dat klinkt allemaal als muziek in de oren. Maar we kunnen dit soort functies niet testen aan de hand van de drie plaatjes die Sony vrij gaf. Dat aspect laten we dus voor later staan. Wat we wel kunnen doen is reageren op de beelden en de feiten die in de blog geschetst worden. En dus keken Steven, Koos, Skate, Boris, Daan en JJ eens goed naar de DualSense shots, sliepen er een nachtje over en maakten alle zes een vlog. Een vlog met daarin hun reactie op de openbaring van de nieuwe controller.

Hebben we te maken met tegengestelde meningen op de redactie?

Het item bestaat uit zes losse reacties omdat we dit keer geen discussie wilde, maar echt een spontane gut feelling op basis van beeld en info. Vet of niet vet? Gewaagd of braaf? Innovatief of een rip off? Het mooie en spannende van deze aanpak is dat de zes heren niet van elkaar wisten wat een ieder van de nieuwe controller vond. En dus zou het best wel eens zo kunnen zijn dat twee man het een machtig mooi ontwerp vinden, terwijl de overige vier er niet echt wild van worden. Klik maar gauw en check de zes meningen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch