Menu Premium
Loading...

eSportkings over eSports games op de E3 2017

20/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de E3 2017 achter de rug kunnen we terugkijken op een mooie week. Maar waar veel mensen tijdens de E3 letten op de grote titels, heeft onze eSports-specialist Sjaak de E3 2017 bekeken met een eSports-bril op. Het is immers booming business. Dus, werden (mogelijke) eSports games goed vertegenwoordigd op de E3 2017? Je ziet het in deze eSportkings over eSports games op de E3 2017!

Strooien met geld

Om een game aantrekkelijk te maken voor professionele spelers, is er 1 ding cruciaal: kan je er een beetje geld mee verdienen? Voor niets gaat de zon op, iets wat zeker ook geldt voor de professionele gamers die fulltime met een controller in hun handen zitten. Het was dan ook geen verrassing dat er flinke toernooien aangekondigd zouden worden. Dit jaar was Quake Champions de grote klapper, met een prijzenpot van 1 miljoen dollar! Of het publiek sprakeloos was van verbazing of het ze geen reet kon schelen, was alleen niet helemaal duidelijk. De aankondiging belandde door de reactie van het publiek dan ook in een speciale cringe-compilatie, die terug te zien is in de vorige EvdWV.

Wat wordt de volgende populaire eSports game?

Met een E3 vol games speculeren JJ en Sjaak wat een populaire game kan worden onder eSporters. Natuurlijk wordt Call of Duty: WWII genoemd. De game is dit keer echter meer horizontaal georiënteerd, dus zullen de springende spelers onder ons waarschijnlijk flink moeten wennen aan de nieuwste Call of Duty game. Ook Nintendo zit niet stil op gebied van eSports, aangezien Rocket League, ARMS en Splatoon 2 drie competitieve titels zijn die naar de Switch komen.

Wat verwacht jij het aankomende jaar van eSports? Zal deze industrie voorlopig nog stevig groeien, of richten ontwikkelaars zich iets te veel op eSports? Check deze eSportkings over eSports games op de E3 2017 en laat jouw mening horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch