Menu Premium
Loading...

EvdWV over de beste en slechtste E3 2017 momenten

16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan gewoon door met het E3-geweld. Slaap is immers zwaar overgewaardeerd. Daarom presenteren we jullie met veel plezier een nieuwe Einde van de Week Vrijdag, geheel en al over de E3 (wat een verrassing). Ditmaal met Daan en JJ achter de desk. De rest zit ondertussen met zijn ass in een Uber op weg naar het vliegveld van Los Angeles. Je ziet van alles over de E3 voorbijkomen in deze EvdWV over de beste en slechtste E3 2017 momenten!

Wat vond Daan van de E3?

Er valt nog genoeg te vertellen over deze E3. Wat vond Daan er bijvoorbeeld van? Is er iets echt blijven hangen, waren er echt epische momenten of was het allemaal een beetje zwakjes. En wat waren voor hem de games die er bovenuit staken en welke persconferentie vond hij het vetst? En what up met die voorliefde voor de remake van Shadow of the Colossus. Verder gaan de twee dieper in op het conservatisme dat zowel Sony als Microsoft toonden in hun beider persconferenties, want wat het showgehalte van beide persconferenties lag vrij laag. Verder bespreken de heren aan tafel de toestand van VR en de veiligheid op de beurs. Ook daarmee was toch wel het een en ander mis.

Cringyness galore op de E3 2017

Tot slot hebben we een leuk stukje knip- en plakwerk van de de meest awkward momenten op de beurs. En we kunnen je alvast verklappen dat er ook dit jaar weer genoeg pijnlijke momenten plaatsvonden. Zoals we om onze eigen fails kunnen lachen, doen we dat uiteraard ook om andermans bloopers. Het kan immers niet altijd soepel verlopen. En dan is er nog de Top 3 beste games van zowel Daan als JJ. Kunnen we mooi dit weekend zien of hun smaak een beetje overeenkomt met de smaak van de kijkers als de Top 10 van The Wall geopenbaard wordt. Check dus snel deze EvdWV over de beste en slechtste E3 2017 momenten en laat jouw mening horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch