Menu Premium
Loading...

EvdWV over de beste en slechtste E3 2017 momenten

Google Plus Jan Johan Belderok
16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan gewoon door met het E3-geweld. Slaap is immers zwaar overgewaardeerd. Daarom presenteren we jullie met veel plezier een nieuwe Einde van de Week Vrijdag, geheel en al over de E3 (wat een verrassing). Ditmaal met Daan en JJ achter de desk. De rest zit ondertussen met zijn ass in een Uber op weg naar het vliegveld van Los Angeles. Je ziet van alles over de E3 voorbijkomen in deze EvdWV over de beste en slechtste E3 2017 momenten!

Wat vond Daan van de E3?

Er valt nog genoeg te vertellen over deze E3. Wat vond Daan er bijvoorbeeld van? Is er iets echt blijven hangen, waren er echt epische momenten of was het allemaal een beetje zwakjes. En wat waren voor hem de games die er bovenuit staken en welke persconferentie vond hij het vetst? En what up met die voorliefde voor de remake van Shadow of the Colossus. Verder gaan de twee dieper in op het conservatisme dat zowel Sony als Microsoft toonden in hun beider persconferenties, want wat het showgehalte van beide persconferenties lag vrij laag. Verder bespreken de heren aan tafel de toestand van VR en de veiligheid op de beurs. Ook daarmee was toch wel het een en ander mis.

Cringyness galore op de E3 2017

Tot slot hebben we een leuk stukje knip- en plakwerk van de de meest awkward momenten op de beurs. En we kunnen je alvast verklappen dat er ook dit jaar weer genoeg pijnlijke momenten plaatsvonden. Zoals we om onze eigen fails kunnen lachen, doen we dat uiteraard ook om andermans bloopers. Het kan immers niet altijd soepel verlopen. En dan is er nog de Top 3 beste games van zowel Daan als JJ. Kunnen we mooi dit weekend zien of hun smaak een beetje overeenkomt met de smaak van de kijkers als de Top 10 van The Wall geopenbaard wordt. Check dus snel deze EvdWV over de beste en slechtste E3 2017 momenten en laat jouw mening horen in de comments!

Loading...
 • TRIAD™

  was gewoon een matige e3

  • Mitch

   Met matig doe je het nog positief af. Op Ubisoft en Nintendo na was het ronduit kut, met EA zoals wel vaker het absolute dieptepunt. Die van Nintendo heb ik trouwens zelf niet gezien maar ik ga ff op de reacties van anderen.

 • In mijn ogen een vrij matige E3 dit jaar.

  Sony’s E3 persconferentie? Matig. Sony’s Shuhei Yoshida gaf voor de conferentie al aan dat meerdere grote titels niet getoond zouden worden tijdens Sony’s E3 persconferentie maar tijdens Sony’s eigen event, PlayStation Experience (PSX) ’17 (09-12-17 t/m 10-12-17). God of War zag er (weer) episch uit maar na de initiële E3 ’16 trailer was ik al verkocht, dus geen verrassing. Days Gone, Spider-Man, Ni No Kuni 2 (pre-show), Detroit en Uncharted/Horizon DLC hetzelfde verhaal, tof maar geen verrassing. Supermassive Games Hidden Agenda (pre-show) met Sony’s PlayLink ondersteuning was wel een verrassing en zag er tof uit. Hoogtepunt vond ik de aankondiging van de Shadow of the Colossus remake. Heel tof om deze game na 12 jaar opnieuw te gaan spelen. Als aanhanger van de FromSoftware-religie hoopte ik op een aankondiging van Hidetaka Miyazaki, maar helaas. Al met al een matige E3 conferentie.

  Zeer, zeer zwakke E3 persconferentie van Microsoft. Exclusieve Xbox One S/X content in 2017/2018? Uitermate zwak. Ik heb op dit moment meer uren in Zelda BotW gestoken dan in m’n Xbox One in de afgelopen anderhalf jaar. Dit jaar heb ik m’n One één keer aangehad en dat was om te kijken of ie nog werkte. Microsoft’s IP-library is hoognodig toe aan vernieuwing/uitbreiding. Deze E3 persconferentie was het moment voor Microsoft om nieuwe/onaangekondigde frisse IP’s te laten zien. Helaas bleef het stil, geen enkele nieuwe IP. Het leek wel een indie/multi-platform games conferentie. Crackdown 3, Microsoft’s “most anticipated AAA game” van 2017 en de beoogde “system seller” voor de Xbox One X heeft meer weg van een eerste generatie PlayStation 2 game. Daarnaast Sea of Thieves weer uitgesteld. The Last Night en Ori and the Will of the Wisps vond ik er in positieve zin uitspringen. Al met al een zeer zwakke E3 persconferentie van Microsoft.

  Nintendo’s E3? Ook matig. Super Mario Odyssey zag er heel tof uit maar net als bij GoW was ik na de initiële E3 ’16 trailer al verkocht, dus geen verrassing. Super Metroid is één van m’n favoriete SNES games en ik kijk uit naar Metroid Prime 4 maar vooralsnog enkel een logo reveal. Ik verwacht de game op z’n vroegst eind 2018/begin 2019. Naast de bovenstaande games, Zelda’s BotW DLC en Xenoblade Chronicles 2 weinig games die mij aanspreken.

  Ondanks de (in mijn ogen) matige E3 is 2017 één van de beste game jaren in tijden. En ik denk dat 2018 alle potentie heeft om wederom een geweldig game jaar te worden.

 • Remy Leyting

  Ik snap gewoon niet waarom microsoft altijd als eerste wil. Ga nou een keertje als laatste en wees slim zoals sony. Die kijken gewoon naar microsoft en hebben alle tijd om dingen te veranderen etc.

  • PremchandNL

   Microsoft laat sowieso al het beste wat ze hebben zien… meer hebben ze niet.

  • optimuspecs

   Het is geen kwestie van willen. Het is allemaal al lang in contracten afgehuurd en ondertekent voor een aantal jaren. Dat Sony kijkt wat Microsoft doet om ad hoc hun presentatie aan te passen geloof ik niet in.

  • Mitch

   Microsoft laat echt wel het beste zien wat ze te bieden hebben hoor. Die lopen qua verkoopaantallen van de Xbox One zo ver achter in vergelijking met de PlayStation 4 dat ze wel moeten.

 • PremchandNL

  Vond alleen de Ubi pressco wel ok…Ik mis de tijd dat een gast met een controller op het podium staat en gaat gamen. Dat ging misschien te vaak mis. Voor een trailer show blijf ik volgend jaar niet wakker.. Dacht altijd dat ik dat juist wou.. maar heb toch liever de ouwe manier.

  • Laidjon

   Ik had ook graag meer mensen aan het woord gehad. Kan je direct de passie ruiken van de developers.

 • strafefox

  Dit jaar weeeeer geen aankondiging van een jaren 80 brawler! Ja dat noem ik wel een teleurstellende E3! 🙁
  Kom op developers wat is nou “more radical” dan een 2d fighter met characters uit Heman, Transformers, Thundercats, Nils Holgersson en De Troetelbeertjes!

  Anyway bedankt voor alle leuke items deze e3 gamekings! Was weer ouderwets mieters!

  • BertusB

   Ik vermoed dat dat te duur is met alle licenties die je dan moet kopen. Zou wel extreem vet zijn.

 • optimuspecs

  Daan, waarom is het ” een beetje jammer ” als Microsoft hun eigen titels op pc uitbrengt? Microsot heeft zelf gekozen om hun titels op X1 en W10 uit te bregen. Dan het is toch alleen maar mooi voor een xbox gamer of een pc gamer. Ik geniet er niet minder van een game omdat het ook op windows10 pc uitkomt.
  Dat Micorosoft die keuze heeft gemaakt zal niet zijn om minder geld te verdienen.
  No mans Sky, Nier en Street Fighter V zijn ook op pc, voor die titels hoor ik nooit ” ow jammer dat het op pc is”.

  • mima kake

   Als pc gamer zijnde, vind ik dat idd helemaal niet jammer. 😉

   • optimuspecs

    Precies…Ik zou zeggen als gamer hoeft je het sowieso niet ” jammer” te vinden. Het is de strategie van Microsoft.
    Opmerkelijk dat dit soort uitspraken nog steeds worden gemaakt door mensen die beter moeten weten.

    • Frank van Doorn

     Maar waar Daan wel gelijk in heeft dat Microsoft opnieuw zeer weinig tot niets nieuws heeft aangekondigd first party gezien. En dat eigenlijk de 2 indi games tot hun vetste titels hoorde. Maar ik ben er nu van overtuigd dat Microsoft geen geld wil inversteren in goede nieuwe triple a first party studio’s. En dat we vanaf nu niet veel nieuwe first party titels meer hoeven te verwachten ook vol jaar. Zo zonde

     • optimuspecs

      Daar gaat mijn reactie niet over, maar Daan zegt dat helemaal niet, dat zeg jij nu.
      Maar goed, dus jij hebt kennelijk vrienden binnen Microsoft en weet precies hoeveel studio’s en hebben en hoeveel first party titels ze uit gaan bregen.
      Ik geloof er geen bal van, maar goed ” whats new?”.

     • Frank van Doorn

      Kijk die agressieve toon als het over ke geliefde xbox gaat. En zichzelf niet op de zondag openbaar maken. Of er niet eens zijn dat als eerste.

      2. Als al die geweldige first party tripple a studio’s er waren. Waar zijn dan hun titels? Rare werkt aan Sea of Thieves. The collation aan Gears 5. 343 aan Halo nummer zoveel. Turn 10 aan Forza 7. En dan nog de mensen achter crackdown en en State of Decay. Dan nog de Recore studio. Maar noem mij meer xbox studios?

      Als ze die hadden waarom tonen ze dan allemaal hun games daar niet??? En dat al 3. Jaar lang niet. Dus Microsoft faalt gewoon op het gebied van first party gebied. En heel leuk ac Orgins maar zo groot gaat het verschil nooit zijn op mijn ps4 pro staat Sony nooit toe. Maar goed met jou objectief over ee one spreken is niet mogelijk

     • optimuspecs

      Agressieve toon? Het speelt zich allemaal in je hoofd af Frank. Je hebt een agressieve toon nog niet gezien van mijn part. Ik had wel een wtf-moment. Ik kaart iets aan, kom jij aanlopen met een totaal andere onderwerp met beweringen die je niet hard kan maken.

      Nou, je hebt best wel een mooie opsomming gedaan van de games waarvan bekend is dat aan Microsoft werkt. Wat is daar mis mee? Playground die zal dan ook aan Forza Horizon werken, Moon Studios aan Ori, maar er lopen ook zeker andere projecten. Ik ben geen Microsoft insider, dus ik weet niet wat ze allemaal voor studio op het moment hebben. Onder ” Microsoft studios ” vallen ook verschillende studios. Maar wat is nu je punt beste Frank. Sunset Overdrive is een leuke game. Microsoft mag meer van dat soort studios inhuren voor ips, maak mij niet uit, als maar leuke games zijn. Je fixatie met Microsoft en namen van Microsoft studios is echt opvallend.

      3 jaar lang niet? waar heb je het over kerel. Microsoft faalt op gebied van first party? wat heb ik me vermaakt met de firt parties van Microsoft de laatste jaren. Forza als voorbeeld hoe ieder jaar Microsoft zo een topportje kan uitbrengen.

      Je gaat weer in of het verschil groot of niet zal zijn. Heel makkelik kerel. Daar weet jij helemaal niks van. Prietpraat waar je nu aan doet. Mensen gingen bij de ps4 zeggen dat ps4 ” de beste versies” had van multiplats , al omdat een game 2 frames hoger draaide op de ps4. Mensen die de 1X getest hebben zeggen wel dat er een grote verchil zal zijn, Dan verval jouw mening in de prullenbak. Vooral omdat het op niks is begasseerd. Son y heeft niks te bepalen, kan het sowiso niet voor alle studios en ik wil vooral de pr-schade zien als uitkomt dat Sony dat niet ” toe laat”. IN gaming ( pc en xb1) is Microsoft veel groter dan Sony. Ik denk dat Micorsoft veel eerder kan toelaten of niet.

      Microsoft heeft gefaald in first party net zo goed als Nintendo heeft gefaald een goede online platform te maken voor hun gamers en gefaalt heeft in het houden van AAA third party titels en volwassen ips.

     • Frank van Doorn

      En je negeert mijn punt volledig waar je was op de live party. Nintendo online platform is idd niet goed. Maar als Microsoft zo doorgaat dan krijgen ze knock out van Sony. En waarom moeten we volwassen ips krijgen op de Switch ben juist blij dat we bij Nintendo een ander soort titels krijgen. Maar Microsoft heeft leuke titels gemaakt. Maar zaten geen extreem goede games tussen die een fuck yeah gevoel naar boven brachten. En als laatste Sony is de marktleider dus hoe je erbij komt dat Microsoft meer te zeggen heeft geen idee. Dus jij denkt dat de Xbox one X versie van AC er 10 keer mooier uitziet dan op de pro? Dat gaat niet gebeuren. En als laatste Nintendo heeft gewoon met een logo heel veel mensen weggeblazen. Geen enkel ip van Microsoft is daar toe in staat

     • optimuspecs

      Je zou zondag direkt over Microsoft studios weer beginnen. Als Microsoft een knock out krijgt van Sony hebben ze dat verdient. Mijn speelplezier wordt er daar niet minder om en als je knock out zegt, komt de WIIU als eerste op in mijn gedachte.
      Leuk van je hoor, maar maak je er niet druk over Microsoft. Het is een van de rijkste bedrijven ter wereld en een van de top bedrijven die omzet maakt in gaming.

      Ik heb nergens gezegd dat titles 10x keer zo mooier gaan uitzien op de 1X. Waar haal je dat weer van. De 1X heeft een veel grotere potentie en kracht. Dat is een feit. Zeker als je devs hoort die de console al in handen gehad hebben of games voor maken. De rest wacht ik af als de console uitkomt.
      Sony heeft niks toe te laten. Kunnen ze met 1 game proberen, maar zeker niet met alle games. Een logo van Halo of Gears doet veel meer dan een logo van Nintendo.

     • Frank van Doorn

      Haha Microsoft in het algemeen nee gaat geen knock out krijgen. Maar op het gebied in de consoles markt wel van Sony als het zo doorgaat. En je laatste punt kijk even op youtube wat de aankondiging van Metroid prime 4 deed. Ik heb mensen niet zo zien huilen of zien gillen of zien gek worden bij de onthulling bij de laatste Gears of Halo. Dus Nintendo game aankondingen. Maken veel meer los dan Microsoft ooit zal kunnen.

      Kijk naar Prime 4 reacties en je hebt je ongelijk al bewezen. Maar als laatste nogmaals waar was je op de GK e3 party.?

      En de Wii u was een dieptepunt. Maar Switch herstelt zich goed

     • optimuspecs

      Leuk, maar ik kan ook YouTube videos optoveren waar mensen zo reageren voor Microsoft ips. Gears bijvoorbeeld. Met last Guardian zag ik mensen huilen. Hoe goed was die game? Beetje zinloze discussie.

     • Frank van Doorn

      Pfffffffffffffffffffff ik geef het op. Alleen blijf maar Microsoft maar tegen beter weten in verdedigen. Het is gewoon kansloos. Hoe iemand tegem beter weten in eem bedrijf zo blijft verdedigen. Maar het feit dat je mijn vraag blijft ontwijken. Ben je dus gewoon te laf om naar de GK party te komen. En als je er wel was je te onthullen

     • optimuspecs

      Hey goed zo. Volgende reactie van me ben je weer vergeten dat je het op hebt gegeven. Hou jij je mening en ik hou de mijne.
      Over de GK party, maak je maar niet druk wat ik doe waar of hoe.

     • Frank van Doorn

      Er valt met jou niet te discussie te voeren. Want alles wat wij zeggen noem jij onzin of daar gaat het niet over wat dan ook. Ook worden de feiten bij jou om de oren geslagen. Dan ga je er nog op tegen in om vervolgens te roepen dat wij er naast zitten. Dus ja en ik ben niet de enige op de site iedereen van gamekings is helemaal klaar met jou. Dus trek je conclusies en verdwijn.

     • Frank van Doorn

      En het feit dat je er of niet was of niet hebt gezegd in het echt laat zien dat je buiten bloedirritant bent. Ook nog laf bent.

     • optimuspecs

      Boodschapje gisteren van Phil Spencer voor je: Ze zijn bezig voor jou.

      “Our first party is a critical part of that equation. Yesterday, I know people want to see what we’re investing in new.

      We are investing in new things, we signed things just recently that I thought, ‘Hey, from a PR standpoint it would be really easy for me to put a trailer on screen’, but then I know the game is not coming for another two and half or three years, so I didn’t want to do that.

      I understand some people would say, ‘Hey, that would give me confidence in the future of Xbox’…

      This is a cheesy line, but I’ll just say, trust that this is important to us as a platform. From the top CEO of the company down, if you talked to Satya [Nadella, Microsoft’s CEO] he would say ‘I understand, we need to invest in content in the gaming space’.

      That is important and we are going to invest. We have Sea of Thieves, Crackdown 3, State of Decay 2, Lucky’s Tale, Ori and the Will of the Wisps…But I know what you’re asking about. Big, triple A console games, I hear that and I’m committed to that. Today I wanted to talk about things that if you’re going to buy the console you will be able to play, but I’ll continue to work to deliver games. We did on hardware, we did on platform and [backward] compatibility and we will do this on first-party as well. It is critically important”.

     • Frank van Doorn

      En al weer. Ze moeten nu toch de One X verkopen? Hij had het moeten tonen. En laten we deze leugenaar niet meer geloven elk jaar roept hij dit En elk jaar vraag je af waar was het dan. Vol jaar weer 42 games. Met hoop indis en tijdelijke exclusives en 3rd party games?

     • optimuspecs

      Al je even het artikel leest, zie je dat hij de XB1 hardware eerst op orde wilde hebben en dat ze zich nu richten op AAA First party.

      Hij zegt dat hij bewust niet alleen een trailer wilde laten zien op de E3. Als hij liegt, wordt hij op zijn tijd voor gestraft. Zullen we zien als het zover is. Heb je bewijzen dat hij liegt?

     • Frank van Doorn

      Ja wat heb ik aan een prachtige hardware als de games ontbreken. En Hoe lang gaat het duren weer vol jaar zeker net als dit jaar en en vorig jaar. En dan zijn we aangekomen bij het moment buiten een nieuwe Halo en Forza horizon 4 Gears en thats it. En roept dan weer hetzelfde en jij gelooft hem dan weer mijn vertrouwen in Xbox is voorbij

     • optimuspecs

      Dat is jouw mening als je vertrouwen bij Microsoft weg is. Het is niet aan mij om je vertrouwen in Microsoft te geven.
      Als Phil Spencer zegt dat die grote AAA games in ontwikkeling zijn en dat ze niet alleen trailers daarvan wilden laten zien, waarom zou ik dat niet moeten geloven? Heb jij ervan bewijs dat hij liegt? Alz jij liegt wordt ms keihard voor gestraft uiteindelijk, maar ik ga geen dingen beweren waarvan ik geen bewijs heb.

     • optimuspecs

      Microsoft had wel duidelijker moeten maken wat is wat. Daar zullen we dan achterkomen. Maar leugenaar? Zowel Microsoft en Sony doen dit.
      Die games hadden er al moeten zijn of hadden ze iets moeten laten zien. Ze hebben gekozen om dat niet te doen. Heeft Spencer ook meerdere keren gezegd. Uiteindelijk zullen ze zelf achterkomen of dit de juiste weg was. Hadden ze het wel gedaan, had je gezegd dat ze alleen een trailer hebben laten zien of dat de games voorlopig niet uitkomen.

     • “in gaming (pc en xb1) is Microsoft veel groter dan Sony”

      Nee. EA, Take-Two (Rockstar/2K) en Ubisoft verkopen meer games op de PlayStation 4 dan op de PC en de Xbox One samen. Hieronder staan de financiële cijfers van EA, Take-Two (Rockstar/2K) en Ubisoft. Dit zijn de officiële, openbare financiële (jaar)overzichten die iedereen kan inzien op de bijbehorende sites.

      EA financial results (09-05-17), FY17 Q4. Breakdown of sales by platform.

      Consoles. 73%
      PC. 16%
      Mobile. 11%

      Ubisoft financial results (16-05-17), FY 2016-2017. Breakdown of sales by platform.

      Consoles. 75%
      PC. 18%
      Others (mobile). 7%

      Take-Two (Rockstar/2K) financial results (07-02-17), fiscal third quarter ’17. Breakdown of sales by platform.

      Consoles. 80%
      PC and others. 20%

      Op de PlayStation 4 worden evenveel of meer games verkocht dan op de PC en de Xbox One samen. Hoe groot is PC gaming?

      PC. GTA V global sales: 1.3m
      Consoles. GTA V global sales: 62m

     • optimuspecs

      Goed geprobeerd, maar, Nee. Niet alleen is gaming veel meer dan die bedrijven, maar ook logisch dat op consoles meer verkocht wordt gezien piraterij op pc. Wat je zegt is dus niks nieuws.
      Even terug naar mijn statement. Het aandeel Microsoft ” in gaming” is veel meer dan verkochte games. Verkochte games, verkochte software om games te maken, servers, etc. Omzet wat Microsoft maakt met gaming zie je niet terug in je rapportages.

     • Frank van Doorn

      Weer sta je weer tegen beter weten in Microsoft te verdedigen. Terwijl je met de feiten om de oren geslagen word manmanman

     • optimuspecs

      Ik zou niet praten over feiten als ik jou was Frank. Jij beweert dat Sony iets niet gaat toestaan of dat er geen verschil is tussen de ps4 pro en de 1X. Zijn dat feiten? Eerder je eigen fantasie.

     • “geprobeerd”

      Ik “probeer” niks.

      “je rapportages”

      Zijn niet mijn “rapportages” het zijn officiële, financiële overzichten waaruit blijkt dat je weer onzin uitkraamt.

     • Frank van Doorn

      Geef het op. Er valt met hem niet te praten als t over Xbox gaat.

     • optimuspecs

      Het financiële overzichten zeggen niks over de grote van Microsoft in gaming of aandeel van Microsoft in gaming.
      Wie hier onzin uitkraamt ben jij, want niet alleen geven die cijfers geen beeld van de grote van Microsoft als platform, maar niemand hier ontkent dat Sony de marktleider is als het over omzet gaat.
      Het zijn toch 2 verschillende dingen. Dat snap jij gewoon niet.

      Over onzin uitkramen; ik wacht nogsteeds waar precies in het boek van Robbie Bach staat, wat jij beweerde dat er stond. ” Ga het boek lezen”…. Lachwekkend.

     • Joris, mag ik iets vragen? Ben jij wel helemaal oké? Je liegt over alles man.

      Robbie Bach? Wie probeer je te overtuigen met deze onzin? Jezelf?

      Was het niet Skate die in een brievenmaandag zei dat je moest oprotten met je leugens?

      Was het niet JJ die zich irriteerde aan jouw gedrag en aangaf dat het misschien beter is dat je oprot met je onzin?

      Was het niet Emiel die zich irriteerde aan jouw onzin en sarcastisch aangaf dat je vooral door moet gaan met het haten op mensen die geen Xbox fanboy zijn?

      Was het niet Gamekings.tv wat aangaf dat ze je graag zien oprotten van Gamekings.tv? Het was toch Gamekings.tv wat overwoog om jouw account te verwijderen?

      De woorden van een pathologische leugenaar zijn niks waard. Mijn tijd is te kostbaar voor deze onzin. Discussie eindigt hier.

     • Frank van Doorn

      Waarom proberen wij het ook deze man is niet meer te redden ben ik bang. En hij ziet het zelf niet in.

     • Issey Nanashi

      Lol, geïrriteerd broeder?

    • mima kake

     ach, waarschijnlijk een slip of the tongue.

    • Oh, get a room already 😉

  • DHZ

   Precies dit. Ik snap niet echt waarom mensen het erg vinden als games ook op een ander platform uit komen. Exclusives hebben geen enkel voordeel voor de consument, behalve misschien een gevoel van “haha ik heb het lekker wel en jij lekker niet”.

  • Daan van den Brink

   Ben het met je eens hoor, voor pc gamers is dit meer dan mooi. Ik doelde met “beetje jammer” dan ook meer op Microsofts strategie m.b.t. het verkopen van de XB1. Want stel jij hebt een pc en ziet dat God of War heel vet wordt. Dan ben je eerder geneigd een PS4 (erbij) te kopen dan wanneer je een pc gamer bent en een Xbox One ‘exclusive’ titel ziet. Perfecte combi om alle vette games te spelen is in mijn geval hierdoor PS4 + PC….behalve dat ik geen geld voor een goeie PC heb ;).

 • sa_nl

  De presentatie’s waren matig, maar die xboxonex is een baas van een console, als daar games naar gemaakt worden, dan belooft het nog wat voor de toekomst.

  • Sylmaron

   Maar of ze hem voor 500 euro kunnen verkopen? We gaan het zien maar ik heb er een hard hoofd in.

   • sa_nl

    Een game pc met deze spec’s is denk ik duurder, dus de prijs vind ik zeer ok. Maar ze moeten er eerste games voor maken, en dan een xboxone VS XboxoneX VS Playstationpro, filmpje maken, dan zie je het verschil lijktme.

 • Maurice De Lannee

  die jessie bij EA was de fout van EA niet van Jessie……..EA heeft er dingen op het laatste moment tussen uitgeknipt……..check de video in de link maar..https://www.youtube.com/watch?v=AAxqT2Mq_mQ

  • Harry Nak

   Ga je nu hier de YouTube Cringe Lord lopen verdedigen? Rot op man.

 • Frank van Doorn

  En mooie E3 live party heren. Was er 2 dagen bij. Dat is jullie vast niet ontgaan. En bedankt voor de 2 top avonden heren

  • Jordy

   Frank, respect voor het feit dat je er toch live bij was en trouw bleef aan je eigen mening. Dat zou niet iedereen gedaan hebben.

   • Frank van Doorn

    Oh als je een sterke mening heb en kritisch bent zoals Skate zegt vervelend bent. Moet je ook je zelf in het echt vertonen. En dingen kunnen hebben.

 • jw-ildo

  Het is heel erg lastig om objectief te blijven over de presentaties.
  Allereerst moet ik bekennen dat ik de Sony en Microsoft persconferentie niet gezien heb, maar als ik objectief ben en naar het stukje van Nintendo kijk waar ze een Japanner op een internationale gamebeurs zetten, welke zo goed als geen Engels kan, Engels laten spreken en een gigantisch geweer overhandigd aan een kleine fransman dan…. dan weet een buitenstaander ook niet waar hij of zij in godesnaam naar kijkt. 🙂 Desondanks vond ik het best grappig, jullie maken me benieuwd hoe de andere persvertoningen dan verliepen.

 • Plakbaard

  Veruit de beste E3 cringe is die van Konami in 2010. Mijn god hahaha

 • Kid MMXV

  Sean Plott (Day9) deed de host van PCgamers weer geweldig. Hij was 100% zichzelf en improviseert de boel bij elkaar als er iets fout gaat. Ik ben blij dat hij de ruimte krijgt om zn ding te doen. Als je dan kijkt hoe vast alles is bij E3 of Microsoft dan heb ik toch de voorkeur door dit.

  • Furell

   Ja ik vind er niks cringey aan wat Day9 doet, hij redt zich overal uit met humor. Altijd tof om naar te kijken.

 • Furell

  Ik had eigenlijk niet eens door wat voor SJW fest dat weer was bij Ubisoft met die chick met die neusring en dat halvegare thug sfeertje wat ze daar probeerden te creëren. Ook bij die aankondiging bij Beyond Good and Evil ging het meteen over een multi ethnic multicultural society waarbij er al weer wat gingen klappen, alsof er maar één oplossing op deze wereld bestaat en dat is alles in één grote bak bij elkaar gooien en dan maar kijken wat er gebeurt. Zo primitief gedacht allemaal.

  Alleen maar goed, er komen zoveel games uit, Ubisoft springt er voor mij toch niet uit. Weer een developer die ik van m’n lijstje kan afstrepen.

 • Zeno N

  JJ, als je zelf niet had gezegd dat Ori je nummer 2 was, hadden we nog kunnen denken dat er iets anders fout was gegaan.

 • Kid MMXV

  Kan er ook een item gemaakt worden met games die je op de E3 hebt gemist?
  Zo heb ik bijv. Deep Down van Capcom gemist.

 • Qeust

  Daan is een Gamekings of nog steeds stagiaire?

 • Lekker item weer. Man er gekomen gewoon weer zoveel games aan dat we ook komend jaar weer genoeg te spelen hebben.

  Ik ben benieuwd of die wall een beetje overeenkomt met mijn top games van de e3.

 • Paul Lord Bloodbath

  Daan tijdens de Ragnarok (einde van de wereld) Bevecht Thor de world serpent (album cover van Amon Amarth Twilight of the Thunder god) en verliest dit gevecht. Nou weten we niet hoe het verhaal gaat van God of War maar als je weer op goden gaat jagen heb je groot kans dat deze serpent een vriend van je word (vandaar dat hij je bijl terug geeft)

 • Raja

  Die kerel die wat komt vertellen over Need for speed tijdens de EA persconferentie slaat echt alles… man man man

 • jefmode079

  Lol das ook de laatste keer voor die pc presentator 😛

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord